maca diskrecija na moru

Macina majka: Sve brave smo promenili u kući zbog Mace!

“Očekivala je njena majka da će je kćerka po izlasku iz „Parova” pomoći finanisjki jer se nalazi u vrlo teškoj situaciji, ali to se nije desilo”, priznala je Macina majka.

Ako je vjerovati pričama koje kruže tuzlanskom čaršijom, Senada Nurkić Maca poznata starleta i pjevačica, ne može se vratiti u kuću u kojoj živi njena majka Enesa sa sinom i snahom njenog rahmetli supruga.

Enesa je u jednom od ranijih intervjua rekla kako je njen pastorak, odnosno sin njenog supruga koji je preminuo, ljut na Macu jer je za vrijeme trajanja rijalitija „Parovi” izjavila kako ju je napastvovao njegov otac odnosno njen očuh. Senada je navodno izjavila da je godinama imala probleme s njim, da ju je zaključavao u sobu i više puta pokušao seksualno iskoristiti. Ne samo da Macin polubrat tvrdi da to nije tačno već i njena majka koja kaže kako je sigurna da njena kćerka nikada nije imala problema sa očuhom.

Maca, s druge strane, izjavljuje kako njena majka, koja je inače duševni bolesnik, nema pojma šta priča nitis e kontrolira kada priča s novinarima, jer ne postoji nikakav pastorak u njenoj blizini o kojem ona govori!

Da su na Senadu ljuti svi oni koji su bili bliski njenom očuhu kazuje i informacija po kojoj je njen polubrat, za kojeg Senada tvrdi da ne postoji, naredio da se na svim vratima u kući u čijem jednom spartu živi i njena majka, promjene brave te da je njoj zabranjen prilazak dvorištu i naravno ulazak u kuću!

Čitaj još  Ovako su Beograđani reagovali kada su ugledali Macu!

Macina majka je očajna jer joj se, tvrdi ona, kćerka nije javila više od tri sedmice. Ona joj uporno šalje poruke, ali je Maca nikako nije nazvala. Očekivala je njena majka da će je kćerka po izlasku iz „Parova” pomoći finanisjki jer se nalazi u vrlo teškoj situaciji, ali to se nije desilo. Enesa po naselju u kojem živi govori da je nekoliko puta pokušavala kontaktirati svoju kćerku, ali da joj se ona nije javila ni na jedan poziv.

Navodno je Maca ljuta na svoju majku zbog nekih njenih izjava koje je davala novinarima dok je ona bila u „Parovima”.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Expres

One comment

Leave a Reply