Ne gledajte HAPPY TV

Maca: Posle Parova četiri sata sam se razvaljivala od seksa!

Bosanska starleta, koja se u rijalitiju zadovoljavala bananom i krastavcem, privela je u hotel izvesnog Dejana, koga je upoznala na žurki posle proglašenja pobednika.

Maca Diskrecija kvalitetno je iskoristila vreme po izlasku iz rijalitija Parovi.

Senada Nurkić je od ulaska u luksuznu vilu u Zemunu kukala da ne može bez seksa, pa je, čim je zavesa na rijaliti pala, prionula na to da sebi nađe, kako kaže, mačora. I našla ga je, i to na žurki posle proglašenja pobednika. Ona je te noći upoznala jednog boksera i privela ga u hotelsku sobu u koju se smestila.

Starleta iz Tuzle, koja je u rijalitiju simulirala seks sa bananom, a zatim i pred svima priznala da se samozadovoljavala krastavcem, konačno je imala odnos sa izvesnim Dejanom zbog kog je umalo završila u Hitnoj.

– Na žurki u vili sam upoznala tog dečka, čak mu ni ime nisam zapamtila. Mislim da se zove Dejan i ima dvadeset i sedam godina. Napaljeni smo došli kod mene u hotel koji mi televizija plaća i imali smo seks cele noći. Malo je falilo da završim u Hitnoj jer mi je od tolikog seksa pozlilo. Četiri meseca nisam spavala ni sa kim, pa smo se četiri sata neprestano razvaljivali – priča Maca i detaljno opisuje ludu noć:

Čitaj još  Maca Diskrecija obradovala fanove novim slikama!

– Bez prestanka smo se seksali, a ja sam jedva čekala da se na njega popnem i da mešam. Nisam stajala, sad zbog toga ne mogu normalno ni da sedim. Tip me je dobro prodrmao, a nisam mogla da verujem kad mi je u jednom trenutku rekao da bi me ženio. Čini mi se da sam smršala tri kilograma jer sam se preznojavala dok sam skakala. Ovaj seks ću pamtiti dok sam živa – završava starleta.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply