maca senada priznala

Maca konačno priznala čime se stvarno bavi!

Iako je prostitucija u Srbiji nelegalan posao, Maca se ne plaši da će završiti iza rešetaka, jer navodno ima dečka koji joj čuva leđa.

Bivša učesnica popularnog rijalitija, starleta i pevačica u pokušaju Senada Nurkić alias Maca Diskrecija, odlučila je da javno prizna da se bavi prostitucijom.

Iako je taj “posao” u Srbiji nezakonit, Senada Nurkić ne strahuje od toga da će završiti iza rešetaka.

– Članovi moje porodice, ujedno i moja majka Enesa, podržavaju me u odluci da se bavim prostitucijom. To je posao kao i svaki drugi. Ja moram da prodajem telo da bih preživela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše – brutalno je iskrena bivša učesnica rijalitija u intervjuu.

Maca je otkrila i zašto se ne bavi pevanjem, s obzirom da se oprobala i u tim vodama.

– Novac koji sam zaradila boraveći u rijalitiju, a koji sam htela da uložim u karijeru, dala sam mojima da otplate dug, pa sam zapostavila pevanje, ali biće i toga, nadam se. Ne odustajem od namere da se bavim pevanjem. Sada mi je želja da uđem u “Farmu” – rekla je bosanska starleta, koja redovno na društvenim mrežama provocira golim slikama i vrućim snimcima.
Iako je prostitucija u Srbiji nelegalan posao, Maca se ne plaši da će završiti iza rešetaka, jer navodno ima dečka koji joj čuva leđa.

– Ne bojim se zatvora. Ti što bi da me zatvore zbog kurvanja, neka mi plate račune i sve potrepštine za život. Imam dečka političara i on će neće dozvoliti moje hapšenje. On me štiti od bilo kakve kazne – kaže Maca, koja je iznela sve tajne na videlo i ni najmanje se ne stidi toga što voli seks. Ipak, bira da spava sa zgodnim i lepim muškarcima.

Čitaj još  Jelena Krunić ponovo provocira

– Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem na partiju seksa kod njih u stan, a neki dolaze i kod mene. Uglavnom mi dolaze lepi i zgodni momci. Neke devojke mogu to samo da sanjaju, kunem vam se. Osim toga mi plate, daju mi i neke skupe poklone parfeme, veš, nakit – pohvalila se Maca.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Leave a Reply