dragan marinkovic maca audicija

Maca konačno otkrio: Natašine suze kod Ognjena bile dogovorene!

Dragan Marinković kaže da je pevačicin plač u emisiji „Amidži šou“ posle razvoda od Dače Ikodinovića smišljen pre snimanja.

Četiri godine je trebalo da prođe da bi Dragan Marinković Maca javno otkrio ono o čemu se dugo pričalo po kuloarima – da su suze Nataše Bekvalac u emisiji „Amidži šou“, u kojoj je gostovala posle razvoda od Danila Ikodinovića, bile lažne.

Glumac i član žirija Pinkovog šou-programa „Audicija“ u intervjuu za domaći nedeljnik rekao je da je njen plač u toku emitovanja snimka s njenog venčanja s vaterpolistom dogovoren pre snimanja emisije, u kojoj je i on gostovao, pa je imao priliku da vidi scenario. Možda bi i dalje čuvao tu tajnu, ali je to uzeo kao razlog zbog čega ne želi da ima žensko dete. Usput je pomenuo i Soraju Vučelić i Staniju Dobrojević.

suze natase bekvalac

– Ne bih voleo da imam ćerku zbog ovih što plaču na televiziji. E, kad je mene Amidžić zvao, tamo piše: 22.15 sati – Nataša plače, 22.17 sati – Nataša izlazi iz studija, 22.18 sati – Maca ulazi. Pa kad sam mu jebao mater. Kad mi je uvalio kurac, pa mene mama zove i kaže: „Kako će, ba, biti takav džukac?“ Sve dogovoreno, one njene suze krokodilske. Pitaj njega, pa pička ako slaže. Eto brke neka dođe preda mnom i kaže. Eto, kako da ćerku imam pored svih tih Stanija i Soraja, koje se glorifikuju?! Ne ide – rekao je Marinković.

Suze pop zvezde tokom razgovora o razvodu s Danilom Ikodinovićem izazvale su burne reakcije u javnosti, a bilo je i onih koji su sumnjali u njenu iskrenost. Verovali su da je sve to dobra gluma. Ognjen ju je tad branio, ali je sada Maca raskrinkao pevačicu.

Čitaj još  Parovi: Gastoz bacio oko na novu devojku!

– Suludo je što se u javnosti uopšte spekuliše o tome da je žena koja proživljava tako nešto spremna da glumi radi prostora u medijima. Natašine suze bile su prave, i to nije ništa nenormalno za nekoga ko priča o razvodu. Svi su imali prilike da vide jedan realan i emotivan tok šou, u kojem je Nataša pričala o nečemu što nije retka pojava u životu svih ljudi – rekao je Ognjen nakon emitovanja njegove emisije koja je zabeležila rekordnu gledanost pošto je to bilo Natino prvo javno pojavljivanje nakon razvoda.

ognjen amig show

Neozbiljan

Pozvali smo Amidžića, koji je poručio da Macu ne treba da shvatimo ozbiljno.

– Mislim da se Maca samo šalio. Pozvaću ga u emisiju da porazgovaramo o tome – kaže Amidžić.

Do komentara Nataše Bekvalac nismo uspeli da dođemo jer se nalazi na odmoru na Tajlandu i mobilni telefon joj je ostao nedostupan.

Podsetite se Natašinih suza iz emisije:

izvor: Svet

2 comments

Leave a Reply