maca diskrecija instagram

Maca Diskrecija uhapšena zbog prostitucije!

Poznata starleta je u više navrata prijavljivana zbog prostitucije, a dokazi u prilog tome stizali su policiji sa svih strana!

Bosanska starleta Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija, uhapšena je krajem prošle nedelje zbog prostitucije i iznude novca.

Nezvanično, Maca je privedena u stanicu policije 29. novembar gde joj je određen pritvor od 48 sati, a potom je prebačena u Centralni zatvor!

– Maca je u više navrata prijavljivana zbog prostitucije, a dokazi u prilog tome stizali su policiji sa svih strana! Čak je i ona sama javno govorila da tako zarađuje za život, pa je bilo pitanje trenutka kada će policija reagovati. Osim za prostituciju, optužena je i za iznudu novca jer je ucenjivala jednog čoveka da će njegovoj ženi poslati snimke njihovog razgovora – otkrio je izvor.

Maca Diskrecija javno je priznala da se bavi prostitucijom, zbog čega se plašila da će ostati iza rešetaka.
Nedavno je na svom Instagram profilu objavila snimak na kom se čuje kako ugovora viđanje sa jednim, kako je ona navela, političarem. Iz razgovora se može otkriti da su se njih dvoje i ranije viđali, ali da je su to proredili zbog političke kampanje koju je vodio.

Čitaj još  Pevači očajni zbog ponašanja Lepe Lukić u Parovima!

Macu je sada taj biznismen prijavio za ucenu, pa je bila saslušana u policiji, nakon čega je puštena.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

One comment

Leave a Reply