aca lukas i branislava pasajlija

Lukasova nova devojka već posetila estetskog hirurga

Kompleks koji je imala od detinjstva nije joj smetao tokom braka sa Željkom Pašajlijom, ali za folk zvezdu je rešila propisno da se dotera.

Branislava Pašajlija, nova devojka Ace Lukasa, poslednjih dana puni medijske stupce, a zbog svog dečka se odlučila i da ode pod nož.

Naime, veza sa poznatim muškarcem, navela je lepu Lozničanku da napravi promenu u svom fizičkom izgledu. Svesna da će je mediji pratiti iz stope u stopu, rešila je da izgleda besprekorno.

Branislava je nedavno posetila plastičnog hirurga koji joj je smanjio uši, tačnije ušnu školjku.

– Kompleks koji je imala od detinjstva nije joj smetao tokom desetogodišnjeg braka sa Željkom Pašajlijom, ali za folk zvezdu je rešila propisno da se dotera kako bi nesmetano otišla na šoubiz događaje – navodi se u emisiji “Ekskluzivno”.

Njegova izabranica se trudi da u svakom trenutku izgleda besprekorno, nedavno je išla na korekciju ušiju kojima nije bila potpuno zadovoljna, ali brojne komentare javnosti izaziva i njena tetovaža na nadlaktici.
Kako bismo otkrili šta stoji iza ovog umetničkog rada, pozvali smo Ivu Miladinović iz beogradskog tatoo studija koja je bliže objasnila ovu tetovažu.

Čitaj još  Ovako izgleda Karleušina guza bez fotošopa! (FOTO)

branislava pasajlija tetovaza

– Ne vidi se najbolje ali čini mi se da je na tetovaži neka Rimska ili Grčka ratnica… Pre bih rekla Rimska, ali možda grešim. Odlično je urađena. Fine senke, vidim da je realizam u pitanju. U svakom slučaju, sa ove fotografije vidim da je jako lep rad. Pohvale majstoru – rekla je Iva.

Očigledno da Lukas treba da se pripazi jer, ako je suditi po tetovaži, njegova nova devojka je opasna dama.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

Facebook komentari

Leave a Reply