aca lukas pretio sonji

Lukas posle batina pretio Sonji na Fejsbuku!

Sonja je pozvala policiju i prijavila da ju je Lukas napao u stanu i udario u glavu. Policajcima je pokazala modricu na nozi.

Folker je zapretio da će Sonji da oduzme zajedničku ćerku Viktoriju. Lukas se noćas preko Fejsbuka dodatno obračunavo sa bivšom suprugom.

– Od govneta sam hteo da napravim pitu! Ali sam preterao! Napravio sam monstruma! Prodavačice jeftine robe sa Kapali čaršije, ne možeš mi više para uzeti i ovo je mnogo za tvoj kapacitet! Možeš da me nameštaš do mile volje! Pokaži nam te povrede, sramoto jedna, majko našeg deteta, pipnuo te nisam! Rekao sam ti da te loše uči tvoj guru, bolesni peder Nemanja Pajić! Sramota me je bilo zbog jadnog deteta sve. Ove godine, da kažem kakav si ti monstrum! Ali sada je dosta! Sada će svi znati ko je “Sonja Vu”! Pokondirena tikvo, loš pokušaj Adrijane Lime! Od Adrijane Lime imaš jedino lim umesto mozga! Sramoto! Počinje borba za Viktoriju! Javno ti saopštavam da ću se truditi svim silama da ti uzmem dete, a ti dobro znaš koliko razloga za to ima! Prijateljice noći! Mene si našla da nameštaš? Sram te bilo! Sada se dobro drži! Jer, sve što ću o tebi izneti, a ti znaš šta je, neće biti nimalo prijatno! Fuj… – napisao je Lukas na Fejsbuku.

Podsetimo, juče se u medijima pojavila infomracija kako je Aca Lukas fizički napao bivšu suprugu Sonju Vuksanović.

Sonja je pozvala policiju i prijavila da ju je Lukas napao u stanu i udario u glavu. Policajcima je pokazala modricu na nozi. Potom je pomoć potražila i u Urgentnom centru gde je došla u roze trenerci i sa kapom na glavi, kako je niko ne bi prepoznao.
Nakon Sonjinih optužbi da ju je prebio, Lukas je odelteo u Cirih gde je imao zakazan nastup. Lukas je iz Cirha objavio vrlo veselu fotografiju na kojoj pozira u društvu Mileta Kitića i Šabana Šaulića.

Čitaj još  Miljana uradila nešto neverovatno!

Ljubavna saga između Sonje i Ace traje već mesecima. Sve je započelo kada se pojavila informacija da je Sonja bila u vezi sa poznatim košarkašem Markom Jarićem. Nakon toga, Lukas je otpočeo vezu sa Branislavom Pašajlijom. Njihova romansa je trajala oko mesec dana. Nakon toga, poznati pevač je pokušao da se pomiri sa suprugom, ali bez uspeha.

aca lukas, mile kitic i saban saulic

Iako je jedno vreme delovalo kao da će sve “leći na svoje mesto”, i da će Lukas i Sonja nastaviti da uživaju u skladnom braku, pogotovo nakon što su zajedno proslavili ćerkin 6. rođendan, sve je palo u vodu. Sonja je nedavno izjavila da nema nameru da se pomiri sa Lukasom, već da samo želi da ostane u dobrim odnosima sa njim zbog ćerke Viktorije.

Lukas je polovinom juna pretukao Milana Lučića, fotoreportera beogradskog dnevnog lista, koji je nakon batina koje je dobio završio u Urgentnom centru! Fotoreporter je tada rekao da je pevačev napad bio krvnički.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply