LZN

LUD, ZBUNJEN, NORMALAN (LZN): Počelo emitovanje novih epizoda

Počelo je emitovanje novih epizoda osme sezone najpopularnije domaće serije “Lud, zbunjen, normalan”.

LZN
LZN

O seriji:

Izet, Faruk i Damir, tri su generacije već svima poznate porodice Fazlinović. S novim nastavcima dolaze i nove zgode i nezgode ove jedinstvene porodice, a pridružiće im se i novi likovi. Osim Zlatana Zuhrića i Ksenije Marinković, u jednoj epizodi serije videćemo i glumicu Sanju Vejnović.

Iako su svi mislili da su Fazlinovići stradali u avionskoj nesreći na putu za Štokholm, oni su igrom slučaja ipak uspeli preživeti. Naime, zbog Faruka su zakasnili na avion. U međuvremenu, u Sarajevu, verujući da su oni poginuli, svi će pokušati okoristiti se njihovim stvarima. Jedan od kolovođa je Samir kojeg u seriji glumi poznati glumac Emir Hadžihafizbegović.

U produkciju Akord dolazi Bahro Burek kojeg glumi Zlatan Zuhrić. Burek je scenarista i tv producent koji dolazi s predlogom da snimaju tv seriju. Da bi dobio posao, Faruk mora kupiti HD kameru, zbog čega postaje spreman na sve, čak i da se bavi prostitucijom. Te će mu „poslove“ sređivati Indira (Jasna Beri). Mentor (Ilir Tafa) u novoj sezoni nasleđuje dva miliona evra, ali ne želi da to iko sazna.
Nakon što dogovore snimanje serije, Faruk će preuzeti rediteljsku palicu, Izet vodi finansije, a s Marijom dogovaraju da scenografiju postave u prostor kafane ‘San Remo’. Glavna ženska uloga pripašće Barbari (Đana Pinjo).

Iz Amerike dolazi Čombetov brat Kufe (Ljubomir Bandović), koji počinje da radi kao tonac u produkciji.

Damir i Barbara žele da obnove svoju vezu, te planiraju veliko venčanje. Međutim, iznenadiće ih informacija da nikada i nisu bili razvedeni. Faruk i Senada, takođe, žele da obnove svoju vezu, ali im stvari ne idu na ruku. Izet je u vezi sa Ružom (Ksenija Marinković), Barbarinom mamom. Kako su svi protiv te veze, naročito Damir i Barbara, oni odlučuju da se viđaju u tajnosti. Njihova ljubavna idila će trajati sve do trenutka dok Izet ne shvati da je ona “titomrzac”. Izet radi zdravstvenih problema odlučuje ipak otići u Švedsku na operaciju. Da bi osigurao novac za operaciju, on prodaje stan i to ne bilo kome…

Čitaj još  Pinkove Zvezde: Novih 10 kandidata se izborilo za dalje takmičenje!

Najpopularnija humoristična serija već je u prvoj sezoni osigurala kultni status s brojnim poklonicima među gledateljima, a njeni obožavatelji željno očekuju novu, osmu sezonu!

Uloge:

Izet – Mustafa Nadarević
Faruk – Senad Bašić
Damir – Moamer Kasumović
Marija – Tatjana Šojić
Samir – Emir Hadžihafizbegović
Barbara – Đana Pinjo
Kufe – Ljubomir Bandović
Mentor – Ilir Tafa
Mariofil – Mirvad Kurić
Jure – Admir Glamočak
Burek – Zlatan Zuhrić Zuhra
Ruža – Ksenija Marinković
Đido Mova – Aleksandar Seksan
Biljana – Sanja Vejnović
Učiteljica – Mona Mouratović

One comment

Leave a Reply