jovana i zeljko joksimovic

Lopovi pokušali da obiju stan Jovane i Željka Joksimovića!

Nepoznati muškarci su na drugi dan Božića iskoristili priliku kada je garaža bila otvorena, ušli u zgradu i pokušali da provale u dom vredan oko 400.000 evra.

Stan voditeljke Jovane i pevača Željka Joksimovića je tokom Božića bio na meti provalnika. Dok je bračni par bio na medenom mesecu na Sejšelima, u njihovom domu na Zvezdari nije bilo nikog, što su lopovi pokušali da iskoriste.

Kako bismo saznali detalje ove neuspele pljačke, uputili smo se u luksuzno naselje Oaza na Zvezdari, gde su Joksimovići prošle godine pazarili stan, i raspitali se kod komšija o ovom nemilom događaju.

zgrada jovane i zeljka

– U komšiluku se priča o tome da je neko drugog dana Božića ušao kroz garažu, koja je inače često otvorena, i pokušao da obije stan Joksimovića. Reč je o nekoliko momaka koji su u toku noći ušli kroz garažu i popeli se liftom do stana, gde su im problem zadala blindirana vrata. Srećom, neko od komšija primetio je da se nešto dešava, izašao je u hodnik, a provalnici su pobegli niz stepenice. Znam da su sutradan proveravali snimke sigurnosnih kamera i verovatno čekaju Željka i Jovanu da se vrate s puta da bi razgovarali s njima o tome. Inače, Joksimovići su veoma pristojni ljudi i dobre komšije, ne znam zašto bi neko želeo da im napakosti – priča komšinica iz njihove zgrade koja nije želela da pominjemo njeno ime.

Čitaj još  Tropiko bend dobio ponudu od milion evra?! (VIDEO)

Tim povodom pozvali smo pevača.

– Nisam dobio nikakvu informaciju od obezbeđenja zgrade u kojoj živim. U stanu se nalazi i moj maloletni sin i informacija od vas me je prilično uznemirila – poručio je Željko.

Inače, u pomenutom kompleksu na Zvezdari jedan od komšija Joksimovića je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

izvor: Blic

2 comments

Leave a Reply