Ljuta Ceca: Istina o tome da li moja ćerka pretučena!

Pevačica Ceca Ražnatović je reagovala na pisanje pojedinih medija o tome da je Kostadin Terzić navodno pretukao njenu ćerku.

Anastasija na moru

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović oštro je reagovala na napise pojedinih medija o tome da je njen zet Kostadin Terzić prošle nedelje navodno pretukao njenu ćerku Anastasiju u blizini Omladinskog stadiona na Karaburmi. Podsetimo, prvi je dnevni list Telegraf objavio priču o navodnim batinama koje je Anastasija dobila od svog dečka Kostadina.

Naime, četvorica mladića presrela su Anastasiju i Kostadina pred kućom Terzića na Karaburmi, u blizini Omladinskog stadiona i počeli su da im dobacuju. Nakon provociranja, oni su napali Kostadina i krenuli da ga tuku. Dvadesetdvogodišnji sin Zvezdana Terzića je od ovih momaka u gužvi dobio nekoliko udaraca, a sukob i galama, koji su nastali ispred zgrade, alarmirala je i Kostadinovog oca, Zvezdana Terzića. Nakon što je video sa prozora šta se dešava, on je istrčao napolje i umešao se u tuču.

Novi čelnik Zvezde je, čuvši šta se dešava ispred ulaza, izašao sa svojim vozačem i krenuo da se obračunava sa napadačima na svog sina. Ubrzo je na lice mesta došla i policija, koja je privela sve koji su učestvovali u ovom sukobu. Među njima je bio i Zvezdan Terzić, koji je vrlo brzo pušten iz pritvora.

Međutim, beogradskom čaršijom pronela se priča da je Kostadin zapravo tukao Anastasiju i da je nekoliko puta udario. Kako saznajemo, mladići koji su napali Kostadina, kada je došla policija, rekli da su branili Anastasiju od njenog dečka.

Anastasija i kostadin

U izjavi za Telegraf to je demantovala i Svetlana Ceca Ražnatović i istakla da su njena ćerka i potencijalni zet zapravo napadnuti od strane grupe momaka.

Čitaj još  Šerif Konjević i Zdravko Čolić zajedno u Minhenu!

– Neko već danima pokušava da izvrne istinu i da napad na Anastasiju i Kostadina prikaže kao njihovu svađu. Do svađe nikada nije došlo. Kostadin je divno dete i nikada nije digao ruku na moju ćerku. Jedino što je tačno je da su njih dvoje fizički napadnuti i da ih je od napadača odbranio Zvezdan – rekla je folk-zvezda.

U prilog Cecinoj izjavi ide i to što su njih dvoje sada zajedno na moru.

Proteklih dana okačili su na svoje Fejsbuk profile zajedničke fotke s letovanja u Budvi. Prošle nedelje Anastasija Ražnatović uslikana na aerodromu Nikola Tesla uoči odlaska na more, a vrlo brzo joj se na Jadranu pridružio i Kostadin.

Njih dvoje su u vezi od aprila meseca, a prema poslednjim signalima iz Budve, Anastasija i Kostadin ponovo odlično funkcionišu, jer Anastasija redovno “obaveštava” svoje pratioce fotkama, na kojima se vidi da je ponovo u ljubavi s mladim Terzićem.

izvor: Story, Telegraf

Leave a Reply