ljuba pantovic bivsa farmerka

Ljuba napravila haos u produkciji rijalitija!

“Da li si dobila izuzetno pravo kada se desio onaj nemili događaj – kada si izgubila bebu”, pitala je voditeljka dalje na šta je Subotićeva takođe odgovorila potvrdno.

Večeras je produkcija Happy televizije odlučila da izda usmeno saopštenje o problemu koji je nastao oko bivše učesnice i majke Aleksandre Subotić – Ljube Pantović, što je voditeljka Jovana prenela uživo u emisiji u okviru popularnog rijalitija.

Ljuba Pantović je pozvana na informativni razgovor kod organa reda, zato što se pre nekoliko dana popela na krov zgrade vile gde je smešten popularni rijaliti i želela da na taj način komunicira sa svojom ćerkom.

U policiji je Ljuba optužila produkciju za kažnjive stvari.

– Da li smo ti nekada zabranili privatan poziv sa majkom – pitala je voditeljka Aleksandru Subotić.

– Nisam bila prisutna kada je ona dolazila ovde, ali su mi preneli. Nikada mu nisu zabranili poziv, ali ja nju nikada nisam dobila, a zvala sam je na tri broja. Produkcija mi nije branila – odgovorila je Aleksandra.

– Da li si dobila izuzetno pravo tj. vanredni poziv kada se desio onaj nemili događaj – kada si izgubila bebu – pitala je voditeljka dalje na šta je Subotićeva takođe odgovorila potvrdno, i naglasila da je tada imala i duži poziv nego inače.

– Ja više ne znam šta se dešava, ni zašto se ne javlja, niti znam da li je zovu, ona kaže da je niko nikada nije zvao, donosila mi je poklone. Osećam se kao na optuženičkoj klupi. Rastrzana sam na dve strane. Stalo mi je i do majke i do Happy televizije, ne znam zašto mi se opet ovo dešava – rekla je Aleksandra poprilično tužno.

– Nije bilo potrebe da se penje na krov kako bi ti rekla da te voli, mogla je to i preko telefona, jer vam je poziv bio i te kako dozvoljen – rekla je voditeljka, sa čim se Aleksandra složila i dodala da je mnogo voli i da joj znači njeno ponašanje iako nije uvek korektno.
Protiv Ljube Pantović podneta je krivična prijava zbog ugrožavanja bezbednosti! Prvakinja u fitnesu se u nedelju oko 19 časova popela na krov vile u Zemunu.

Čitaj još  Parovi: Posle Zoričinog besa još šokantniji snimak (VIDEO)

– Ljubu je obezbeđenje skinulo sa krova, produkcija je pozvala policiju, ali ona je pobegla pre nego što su stigli. Snimci na kojima je Ljuba na krovu dostavljeni su u MUP, a protiv nje je podneta krivična prijava zbog ugrožavanja bezbednosti – kaže izvor sa televizije Hepi.

Međutim, Ljuba Pantović tvrdi drugačije.

– Ništa loše nisam uradila i nikakav zakon nisam prekršila. Smislila sam kako da mojoj Aleksandri stavim do znanja da je lažu kad kažu da nema moju podršku. Nikakve policije nije bilo jer nema razloga da je bude. S krova sam sama sišla. Mogu da me jure do prekosutra, trenirala sam atletiku – rekla nam je Ljuba.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply