Lexington: Za mesec dana novi album

Jedan od najpopularnijih klupskih bendova u regionu, Lexington, u četvrtak će u jednom klubu premijerno uživo izvesti novu pesmu “Godinama”, sa kojom će se 28. i 29. aprila predstaviti na Pinkovom festivalu. Ova numera će ujedno predstavljati i najavu novog albuma Balkanska pravila, koji se očekuje za oko mesec dana.

Lexington band

Kako kaže pevač benda Bojan Vasković, ovo će biti lepa prilika da se pesma prvi put čuje uživo, pre izvođenja na Pinkovom festivalu.

– Pesma “Godinama” je naša klasična ljubavna pesma, koju će publika prvi put moći da čuje u četvrtak u klubu ‘XY’ u Beogradu. Izvođenje te pesme će ujedno biti lepa prilika da najavimo skorašnji izlazak našeg novog albuma Balkanska pravila – kaže Vasković.

Album “Balkanska pravila” inače nosi ime po istoimenoj pesmi, koja opet, kako se i očekuje od momaka iz Lexingtona, ima ljubavnu tematiku.

– To je pesma kojom se obraćamo svima koji su se nekada osetili ljubav, koji su zaljubili, bili zaljubljeni ili će se tek zaljubiti. Bilo da su mladi ili su u nekim zrelijim godinama. Deo stihova govori “Dobro veče svima, onima koji ostavljaju, a još više ostavljenima“. Eto, da malo zagolicamo maštu naše publike, ali nećemo više otkriviti za sada – zagonetan je pomalo Bojan.

Čitaj još  Dara Bubamara otputovala sa mužem u Ameriku!

Lexington uskoro čekaju i nastupi u inostranstvu, ali i put za Španiju i Francusku, gde će snimati spotove za pesme sa novog albuma.

– Narednih nedelja nas očekuju nastupi u Švedskoj, Švajcarskoj i Austriji, a posle putujuemo u Barselonu, Nicu i Monte Karlo, gde ćemo snimati spotove – otkrio je Bojan.

izvor: Svet

Leave a Reply