lepa brena sa majkom

Lepoj Breni otac umro na rođendan, majka na slavu!

Vlasnica „Grand produkcije“ ne izlazi iz kuće i tuguje zbog smrti majke Ifete Jahić, koja će u ponedeljak biti sahranjena u Brčkom.

Lepa Brena ne prestaje da plače zbog smrti svoje majke Ifete Jahić (81), koja je preminula u zemunskoj bolnici prekjuče, baš na dan porodične slave Svetog Aranđela.

Pevačica je surovom igrom sudbine na svoj rođendan pre četiri godine ostala bez oca Abida, koji je nakon saobraćajne nesreće izgubio bitku sa životom.

Vlasnica „Grand produkcije“ ne može da se pomiri s činjenicom da je izgubila osobu koju je najviše volela i koja joj je ceo život bila posvećena.

Njen suprug Slobodan Živojinović i najmlađi sin Viktor stalno su oko nje i trude se da joj ništa ne zafali jer prolazi kroz najteže trenutke u životu.

Brena na ocevoj dzenazi

– Pevačica ne može da zaustavi suze jer joj je mnogo žao. Nikada se nije tako osećala i bukvalno ne može niko da je prepozna. Nikada je nisu videli u tako lošem stanju, ovo je za nju šok. Bila je mnogo vezana za majku, ali oduvek se plašila njene smrti. Nakon što joj je otac Abid Jahić preminuo pre četiri godine, ovo je drugi jak udarac za nju – otkriva izvor.

Čitaj još  Prva fotka Željka Joksimovića u žiriju 'Pinkovih zvezda'!

Čeka sestru iz Kanade

Brena jedva čeka da joj starija sestra Fiketa dođe iz Kanade i zagrli je, jer njih dve isto proživljavaju.

– Ona i Boba su išli u ambasadu da se dogovore o prebacivanju tela, a sahrana će biti obavljena u Brčkom, po porodičnim običajima – ističe sagovornik.

izvor: Kurir

Više o tome OVDE

2 comments

Leave a Reply