Lepa kod usnije u poseti

Lepa Lukić o Usniji: Ona je jaka, ne kuka i ne paniči!

Foto-reporter dnevnog lista uslikao je kraljicu narodne muzike u bolničkom dvorištu kako na kiosku kupuje vodu, a potom dok je telefonirala pre nego što je ušla na odeljenje za plućne bolesti.

Lepa Lukić posetila je dugogodišnju prijateljicu i koleginicu Usniju Redžepovu u Kliničko-bolničkom centru u Beogradu, gde je pevačica smeštena od prošlog utorka zbog kritičnog zdravstvenog stanja koje je prouzrokovao rak pluća.

Foto-reporter dnevnog lista uslikao je kraljicu narodne muzike u bolničkom dvorištu kako na kiosku kupuje vodu, a potom dok je telefonirala pre nego što je ušla na odeljenje za plućne bolesti. Lepa je mnogo zabrinuta za Usnijino zdravlje i čini sve da joj pomogne.

Lukićeva je otkrila kako je protekao njihov susret, koji ju je naterao na suze.

– Kada me je videla na vratima, samo je jadna izbečila okice prema meni. Nije poverovala da sam joj došla u posetu. Veoma se iznenadila. Iste sekunde skočila sam joj u naručje, zagrlila je i rekla joj: „Ljubavi, anđele, živote, volim te najviše na svetu“ i tad sam se rasplakala. Suze su mi išle od sreće što je vidim. Ljubila sam je sve vreme i držala je za ruku. Ona je jedva govorila i naglasila je da ne može da se osloni na noge. Pošto zbog bolova prima terapiju, pogodila me je njena rečenica, kada mi je tužnim glasom izgovorila: „Šta će mi život kad samo spavam.“ Nije mi bilo svejedno. Dobro je što joj je kosa ponovo počela da raste. Nakon prvog opadanja, porasla joj je do ramena, ali poslednju hemoterapiju nije lako podnela, pa ju je ponovo izgubila. Teško priča, ali zadovoljna je tretmanom u bolnici – kaže pevačica.

Čitaj još  Otkrivena još jedna tajna Lepe Lukić!

Lukićeva ističe da je Redžepova veliki borac i da se dobro nosi sa zdravstvenim problemima. Ona kaže da su sve kolege zabrinute i da će biti uz najdugovečniju Koštanu.

– Usniji je nedavno urađena jedna analiza, ali se rezultati još čekaju. Oni će pokazati da li će je lekari zadržati ili će ići negde dalje. Savetovala sam je da ne sme da se preda. Odlično se nosi s tom situacijom jer ne kuka i ne paniči. Život ide dalje, valjda će pobediti bolest. Svi smo uz nju i obilazimo je. Voljena je osoba, ali ima tužan izraz lica kad vas gleda. Nju svi vole na estradi. Ja sam sa njom išla na turneje po tri meseca, zajedno smo bile u sobi. Družile smo se i ona je najbolja među pevačima – završava Lepa.

Inače, o Usniji sada brine strina, jer joj je brat na kratko otišao u Skoplje.

izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply