lepa lukic u parovima

Lepa Lukić: Nisam se pokajala što sam bila u ‘Parovima’!

Kraljica narodne muzike su pogodili komentari na račun njenog učešća u rijalitiju, pa je pokušala sve da objasni.

Dramaturg Biljana Srbljanović je isprozivala pevačicu Lepu Lukić zbog učešća u rijalitiju “Parovi”. Kako kaže, naročito je strašno jer Lepa prima nacionalnu penziju, a pevačica je odlučila da odgovori na sve to i to kroz suze.

– Imate nacionalnu penzionerku Lepu Lukić, koja sedi u rijalitiju i prima penziju u visini plate asistenta na mom fakultetu. On za taj novac mora ozbiljno da radi čitav mesec dok ona daje legitimitet formatu tog rijalitija, a samim tim i ova država. Ona je tamo bila kao nadmajka svih, a niko je ne osuđuje! Seksualne radnice su uvek meta, a makroi nikad – žučno je govorila Srbljanovićeva na panelu Mizoginija.

Ove reči, kao i osuda mnogih kolega koji su pisali peticiju da izvuku Lepu iz rijalitija, uz poruku da joj nije mesto među takvim likovima, rasplakale su kraljicu narodne muzike.

biljana srbljanovic o parovima

– Zašto me osuđuju što sam bila u “Parovima”?! Nemam decu, nemam unučiće da čuvam, zato volim u društvu da ubijam vreme. To me drži u životu. Niko ne misli kako je meni kada nemam koga da čuvam. Volim da budem među ljudima, da se družim i zato ću pevati do kraja života. Ne volim mir i ne znam šta bi bilo sa mnom kada bi me neko osudio da dva meseca, koliko sam provela u rijalitiju, budem sama u kući – kroz jecaje je poručila Lepa, potresena, jer mnogi ne razumeju njen poriv za učestvovanjem u rijaliti programima i dodaje:

– Pa šta ako imam nacionalnu penziju?! Dobila sam je jer sam je zaslužila, ne treba valjda zbog toga da sedim u kući. Neka pričaju šta hoće, neću im odgovarati iako bih imala puno toga – poručuje Lepa, koja kaže da se nije pokajala što je bila deo rijalitija, ali da se iznanadila cimerima.

Čitaj još  Farma: Farmerova priča šokirala ukućane!

– Mislila sam da će ući Zorica Brunclik, Džej i Nada Topčagić i zato sam prihvatila, ali kada sam videla da ih nema, nije bilo mogućnosti da se vratim nazad. Potpisala sam ugovor i da sam ga prekršila platila bih 20.000 evra. Rekla sam sebi: “Lepa, izdrži”, zato sam se sve vreme držala po strani i sklanjala od učesnika, iako bih i te kako mogla da im svašta odgovorim. Narod je video ko su oni i šta su, a moj nivo nije da se raspavljam sa decom. Izašla sam čistog obraza, a oni nek o svom misle – dostojanstvena je pevačica.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

Leave a Reply