lepa lukic rodjendan

Lepa Lukić ne zna datum kad je rođena a godinu krije!

“Dame se ne pitaju za godine, svi znaju koliko imam jer trajem 47 godina. Nisam mogla da pevam od 3 godine, morala sam imati neke godine kako bih mogla snimiti prvi album”, bila je zagonetna pevačica.

Lepa Lukić rešila je da svoj rođendan proslavi sa gledaocima popularne emisije ‘Exkluziv’. Pevačica ne zna sa sigurnošću kada je rođena. Zna da je rođena u januaru, a da li je to 13. ili 16. ostalo je nerazjašnjeno jer ona tvrdi jedno a papiri drugo.

lepa lukic rodjendan

– Majka mi je rekla da sam rođena 13. januara u 15 do 12 noću, ali su me u selu prijavili par dana posle pa se u papirima vodim kao da sam rođena 16. januara. Ja ne bih volela da sam starija tih par dana – priča pevačica, ali i dalje ne otkriva koliko ima godina.

– Dame se ne pitaju za godine, svi znaju koliko imam jer trajem 47 godina. Nisam mogla da pevam od 3 godine, morala sam imati neke godine kako bih mogla snimiti prvi album. Ne krijem ja godine, ali imam onoliko kako izgledam – rekla je Lepa u svom maniru.

Čitaj još  Olja Bajrami zbog poplave ostala bez stana!

lepa lukic sa tortom

Lepa je otkrila i da zamera svima koji ljude u godinama nazivaju pogrdnim imenima.

– Jako je ružno kad neko kaže evo ga deda, baba, čičište, babuskara. Ja bih to zabranila! Gospođa ili gospodin u godinama, ja bih tako rekla… Ali ako nećeš da budeš baba, moraš da odeš ranije sa ovog sveta – objasnila je Lukićeva u emisiji “Ekskluziv”.

izvor: Svet, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply