Lepa Brena u Americi: Šoping, koncerti i obilasci

Folk pevačica trenutno se nalazi u Americi gde je za mesec dana održala 13 koncerata, a slobodno vreme je posvetila šopingu i obilascima svih turističkih atrakcija

Lepa Brena u Americi - www.FOLKOTEKA.com

Folk pevačica Lepa Brena trenutno se nalazi u Americi gde je za mesec dana održala 13 koncerata. Ona je pevala u Las Vegasu, Los Anđelesu, Bojziju, a slobodno vreme je posvetila šopingu i obilascima svih turističkih atrakcija.

– Nekada je u Vegasu postojala samo jedna ulica, a danas imaju tako veliku ponudu, da je šteta ne videti svaki vid zabave koji “grad greha”, nudi (smeh). Zao mi je što nisam uspela da nađem karte za šou “Dream” ili“O šou”, ali eto tako se desilo. U Los Aneđelesu sam obišla sve moguće najskuplje radnje i bukvalno spržila karticu, jer je sve najbolje i najskplje upravo tamo. Oduševila me kamera na aerdromu u San Hozeu, u pitanju je jedan potpuno futuristicki oblik koji nigde do sada nisam videla, a putovala sam zaista mnogo. Sve atrakcije Las Vegasa – hoteli Venecija, Belađo, kabaretski program su zaista nešto što treba obići i videti. U jednom od tih kabarea slikala sam se sa Tinom Tarner, tačnije sa momkom koji imitira poznatu pevačicu i koji je odeven identično kao ona.

Čitaj još  Premijera spota: Ceca - "Turbulentno" (OFFICIAL VIDEO 2013)

Kada su automobili u pitanju, Brena je isprobala Bugati automobil, ali je izašla prilčno razočarana.

– Mnogo je sladak auto, ali je toliko nizak da ne mogu da ustanem iz njega i teška srca sam odustala od kupovine – rekla nam je Brena.

Leave a Reply