Lepa Brena prodrmala Novi Bečej! (VIDEO)

Pevačica je koncert u Novom Bečeju započela pesmom “Uđi slobodno” nakon koje su se nizali hitovi, a publika se odlično provodila pa joj ni kiša koja je padala nije smetala.

Brena Novi Becej

Najveća zvezda na ovim prostorima Lepa Brena zatvorila je velikim spektakulanim koncertom na Tiskom keju u Novom Bečeju, ovogodišnju zabavnu manifestaciju „Velikogospojinski dani“.

Pevačica je izašla na binu sa zakašnjenjem od oko pola sata i nastup započela pesmom “Uđi slobodno”, publika je bila oduševljena. Nakon ove pesme, nizali su se samo hitovi “Luda za tobom”, “Sitnije cile, sitnije” i “Grad”. Uprkos kiši koja je padala za vreme nastupa zvezde, pesma “Mile voli disko” prodrmala je Novi Bečej.

“Duge noge” i “Takvi kao što si ti” su pesme koje su izgleda pevačici osušile grlo, pa je Brena posegla za flašicom u kojoj je bila rakija, kako bi se malo osvežila. Fanovi je obasipaju plišanim igračkama i cvećem, a onda je usledila pesma, koja je sve iznenadila – “Čaje šukarije”, koju je pevačica otpevala po želji.

Brena Novi Becej

Jedva dočekani hitovi su ostavljeni za pred kraj… “Sanjam” i “Hajde da se volimo”, a uz pesmu “Jugoslovenka” nebom nad Novim Bečejom zasijaoo je spektakularni vatromet. Breni je prilikom izvođenja ove pesme samo falila zastava, ali ne i društvo na sceni, jer su joj se drugarice pridružile na sceni i sa njom otpevale veliki hit bivše države.

Čitaj još  Parovi: Konačno rešena misterija oko Jelenine diplome (VIDEO)

Ovogodišnji Velikogospojinski dani u Novom Bečeju postigli su rekordnu posećenost, a za to je upravo odgovorna Lepa Brena.

izvor: Kurir

Leave a Reply