lepa brena

Lepa Brena preprodaje haljine iz Amerike!

“Kada me neka od koleginica zamoli da joj nabavim toaletu, ja joj izađem u susret i pronađem joj određeni model”, priznala je Brena.

Kada se Lepa Brena pojavila na sceni obučena u haljinu jedne prestižne robne marke, čije je zaštitno lice nedavno postala, nastala je opšta pomama među njenim koleginicama koje su želele iste haljine koje ona ima. Pevačica nije mogla da odbije neke svoje koleginice, pa je počela da im preprodaje skupocene haljine koje se mogu nabaviti samo u Americi.

– Kako bi izašla u susret svojim koleginicama, Brena je od izvesne Vesne i Nenada, koji su jedini zastupnici za region ovih brendiranih stvari, uzmala haljine, te ih je prodavala pevačicama i prijateljicama, po nabavnoj ceni. S obzirom na to da većina pevačica voli da kopira Brenin stajling, onda nije ni čudo što su upravo nju zamolile da im nabavi glamurozne toalete, što je ona i učinila. Inače, folk zvezda već deset godina nosi haljine ove prestižne robne marke, nosila ih je dok kod nas još niko nije ni čuo za ovaj brend – priča izvor blizak pevačici i nastavlja:

– Inače, vlasnica prestižne robne marke bila je oduševljena kada je sticajem okolnosti saznala da najveća zvezda na Balkanu nosi njene modele. Njoj su pokazali fotografije na kojima se vidi Lepa Brena obučena u njene toalete. Kada se uzme u obzir koliko su lepe i glamurozne ove haljine, onda ne treba ni da se čudimo što gotovo sve Brenine koleginice lude za ovim modelima koje im Brena nabavlja – kaže izvor blizak pevačici.

Čitaj još  Aca Lukas oduševio publiku na Palama!

Ovim povodom pozvali smo folk zvedu Lepu Brenu, koja nam je rekla:

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što sarađujem sa Vesnom i Nenadom, koji su jedini zastupnici ovih prelepih haljina u celom regionu – rekla je ona i dodala:

– Kada me neka od koleginica zamoli da joj nabavim toaletu, ja joj izađem u susret i pronađem joj određeni model – rekla je pevačica.

izvor: Alo

Leave a Reply