lepa brena selfi

Lepa Brena potpuno promenila imidž! (FOTO)

Pevačica je na Istagramu postavila fotografiju na kojoj se pohvalila sa potpuno novim izgledom.

Pevačica i vlasnica Granda Lepa Brena potpuno je promenila svoj izgled. Pevačica često voli da eksperimentiše sa frizurom, pa je tako i za potrebe reklame koju je snimila potpuno promenila svoj imidž.

Brena je u poslednje vreme objavljuje nove fotografije na društvenoj mreži Istangram pa je tako postavila i novu fotografiju sa potpuno novim izgledom.

Pevačima je decembar veoma radan mesec jer skoro svakodnevno snimaju novogodišnje emisije, pa i vlasnica Granda neumorno radi i snima, sem reklama, i novogodišnje emisije.

Kada ostanete bez novca i prijatelji iščeznu!

Pevačicu Lepu Brenu veoma je obradovalo to što je jedan magazin nju i njenog supruga Bobu Živojinovića proglasio za jedan od najskladnijih parova. Kako kaže, s obzirom da su prijatelji ponekad tu iz interesa, njih dvoje su se uvek držali zajedno.

lepa brena 2014 snimanje

– Konačno smo najskladniji! Nas su od kad smo se venčali 1991. godine razvodili – rekla je Brena u emisiji “Exkluziv” i dodala da su uvek bili tu jedno za drugo u teškim trenucima.

– Ne kažem da je naš brak najidealniji, ne kažem da je bilo teških rasprava, ali u trencima koji su bili teški uvek smo bili jedno uz drugo.

Čitaj još  Seka Aleksić oduševila fanove u Rijeci!

Pevačica je otkrila i da u nemaštini prijatelji nestaju.

– Mi smo to već osetili. Boba i ja smo rano počeli da zarađujemo i svi znamo da kada imete novac imate i puno prijatelja, kada nemate novac nema ni prijatelja, iščeznu – iskrena je pevačica.

izvor: Kurir

Leave a Reply