Lepa Brena: Otmica sina me je trajno razbolela!

“Posle otmice život mi se veoma promenio, od tada sam se razbolela, a i danas se lečim. Kada se dogodi tako nešto, više nikada ne možete biti apsolutno zdravi kao nekada”, rekla je Brena.

Lepa Brena

Na početku karijere, Lepa Brena patila je za glamuroznim životom i skupim vilama. Sad kada to sve ima najradije bi se preselila u neku kolibu u prirodi.

Ni Lepa Brena ni njen suprug Boba Živojinović nikad se nisu zanosili slavom pa ih je otmica deteta 2002. godine tim više pogodila. Verovala je da se takve stvari događaju samo u filmovima ili pak velikim svetskim zvezdama.

– Bila nam je to velika pouka da budemo veoma oprezni. Posle toga život mi se jako promenio, od tada sam se razbolela, a i danas se lečim. Kada se dogodi tako nešto, više nikada ne možete biti apsolutno zdravi kao nekada – rekla je Brena.

Kada je roditeljski dom u Brčkom napustila zbog studija turizma u Beogradu, ponekad se dešavalo da cela porodica bude gladna.

– Oni su bili gladni u Brčkom dok sam ja studirala, ja gladna u Beogradu, to je bila škola za mene. Jeli smo hleb, paštete, jogurt, šećer, nije bilo novca za ručak, meso, obroke, menze, pa sam odlučila, kad sam ostala bez svega, da uzmem život u svoje ruke i počela da radim i studiram – rekla je Brena.

Čitaj još  Premijera spota: Juice - "Ti si moja vila" (OFFICIAL VIDEO 2013)

Iako je do 1992. godine postala najveća zvezda Balkana, pravo je ispunjenje doživela rođenjem prvog deteta.

– Žrtvovala sam karijeru da bih stvorila porodicu jer je karijera nešto što ne možete da zagrlite, ljubite, mazite – dodala je poznata pevačica.

izvor: Kurir

Leave a Reply