Lepa Brena napravila spektakl za 70.000 ljudi!

Vrhunac koncerta koji je popularna pevačica održala u Rešici, bio je kada se Brena popela na kran i raširila rumunsku zastavu.

Brena u Rumuniji

Koliko je popularna u regionu, Lepa Brena je dokazala kada je nedelju u Rešici u Rumuniji održala spektakularan koncert pred 70.000 ljudi!
Popularna pevačica koja je u Rumuniji dočekana kao velika svetska zvezda, nastup je započela oko 22 časa, a publika je od prve do poslednje pesme horski pevala sa njom.

Brena u Resici

Osim brojnih transparenata na kojima je pisalo: “Breno, volimo te”, hit su bile i majice sa njenim likom, a Brena se Rumunima odužila sjajnim koncertom, i vrhunac večeri je bio kada se pevačica popela na kran i raširila zastavu Rumunije, što je publika dočekala gromoglasnim ovacijama.

Nakon koncerta, oduševljena Brena je na svom Tviter nalogu napisala:

– Rešica, hvala za nezaboravno veče!

Brena sa rumunskom zastavom

Brena je dve sedmice pre koncerta održala konferenciju za štampu u Rešici, na koju je stigla u blindiranom automobilu pod policijskom pratnjom, a domaćini su je dočekali hlebom i solju.

– Vi znate da je jedan deo mog srca ostao i uvek pripada ovom narodu, još od daleke 1985. kada sam imala prvi koncert u Temišvaru – rekla je tom prilikom Brena.

Čitaj još  Otkrivena najveća tajna Ace Lukasa

– Od tada pa do dana današnjeg, bez obzira na to što su se menjale neke granice, predsednici i političari, najsrećnija sam na svetu što moja pesma ne poznaje granice i što sam danas ovde.

izvor: Telegraf, Novosti

Leave a Reply