Lepa Brena napravila spektakl u Spensu!

Nakon 18 godina Lepa Brena konačno nastupila pred Novosađanima, u gradu odakle je počela karijeru.

Brena Spens

Lepa Brena jedva je dočekala da istrči na scenu novosadskog Spensa i da nakon 18 godina zapeva svojim nekadašnjim sugrađanima.

U grad u kojem je živela čitavu deceniju, pevačica je stigla dan ranije. Brena je otkrila da nema nikakve specijalne rituale pred nastup i da od svojih saradnika i prijatelja traži samo jedno – mir.

Lepa Brena Novi Sad

Gužva ispred Spensa nagovestila je da će koncert biti sjajan. Kako saznajemo, od poznatih ličnosti, među prvima su pristigle žena Ace Lukasa, Sonja i Jelena Trivan.

Brenu je podržao njen suprug Boba Živojinović, koji joj je poželeo sreću pred početak koncerta. Pevačicu je iznenadila i Grand produkcija koja joj je poslala tortu.

Brena na sceni

Pre Breninog izlaska na scenu, prikazan je film kao priprema, a zatim je pevačica spektakularno izašla iz bine liftom i dobila nezapamćene ovacije. “Uđi slobodno” je pesma kojom je Brena započela koncert.

– Imam tremu! Srce mi lupa jer je ovo grad odakle sam počela karijeru. Hvala vam i srećan vam Dan zaljubljenih – rekla je Brena i zapevala pesmu “Grad”.

Na scenu su stupili brejk dens plesači koji su igrali uz remiks Breninih pesama. Pevačica je zatim zapevala “Luda za tobom”, a za to vreme su je plesači nosili na rukama što je publika dočekala s oduševljenjem.

Čitaj još  EKSKLUZIVNO: Opsada u Borči, pronađen ubica pevačice!

U jednom momentu, na koncertu se pojavio transparent. Naime, muž je poslao plakat iz Švedske na kome piše “Sandra moja, jedan dan života da ostane meni…Volim te! Tvoj Tolja”. Brena je razvila plakat i rekla da ovaj gospodin moli svoju ženu da mu se vrati. Par ima dvoje dece i na ovaj način je pokušao da ubedi dragu da mu se vrati.

Brena Spens

Hitovi su se ređali jedan za drugim, što sa poslednjeg, što sa ranijih albuma. Pevačica se je menjala haljine, a za kraj su joj se na bini pridružili suprug i sin Viktor.

Brena sa tortom

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply