Lepa Brena: Koncert u Novom Sadu biće spektakularan

Lepa Brena nastupiće u hali Spens na Dan zaljubljenih 14. februara. To će biti njen prvi susret sa obožavaocima u Novom Sadu posle 18 godina, zbog čega želi da im priredi spektakl za pamćenje koji će umnogome ličiti na onaj koji su videli Beograđani na dva koncerta u Areni 2010. godine.

Lepa Brena

Iako je na odmoru na Tajlandu, Brena ništa ne prepušta slučaju. Ona je timu svojih saradnika saopštila svoje zahteve. Jedan od njih su i hidraulični liftovi, koji treba da budu ugrađeni u binu. Takođe hoće specijalne svetlosne efekte i najbolje ozvučenje.

– Brena želi da novosadska publika te večeri ima i vizuelan i muzički ugođaj. Tražila je da se na bini napravi lift, iz kog će izaći ispred publike. Pored toga, zahtevala je besprekornu rasvetu i ozvučenje. Brena je veoma uzbuđena jer će posle osamnaest godina nastupiti pred publikom u Novom Sadu, gde će biti i mnogi njeni prijatelji s kojima se druži još od vremena kad je živela u tom gradu – kaže dobro obavešteni izvor blizak organizatorima.

Po povratku u Beograd radiće na koreografijama s plesačima, kao i na kostimima koje će te večeri poneti.
Karte za koncert se prodaju bolje nego što se očekivalo pa ne bi bilo iznenađenje da folk zvezda zakaže još jedan nastup.

Brena prekinula odmor zbog bolesne majke

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović častili su se povodom 22 godine braka egzotičnim putovanjem na Bali, ali se vraćaju jer Brenina mama ide na operaciju oba kolena.

Lepa Brena

Dvonedeljni odmor, koji je Boba Breni darivao kao poklon-putovanje supružnici su iskoristili za potpunu relaksaciju na više destinacija ali su ipak morali da se vrate zbog zdravstvenog stanja njene mame Ifete Jahić. Poznati par je prvo uživao u detoks tretmanima na Tajlandu, gde tradicionalno odlaze, a zatim su produžili na Bali, gde uživaju u toplom moru i apsolutnom miru.

Čitaj još  Kristina Kovač o 'teškim bolestima' na estradi!

Brenina mama već nekoliko meseci čeka na operaciju kolena. Nekoliko puta je hirurški zahvat otkazivan ali Ifeta ovog puta ide u bolnicu.

– Moja mama mora da ide na operaciju kolena i to je trebalo da se uradi još u septembru. Srela sam tada prijatelja koji mi je otkrio da je njegova baka sa 83 godine operisala koleno na VMA i nisam mogla da poverujem koliko je medicina uznapredovala jer se nekada nisu odlučivali da starije osobe podvrgavaju operativnim zahvatima – ispričala je nedavno Brena.

Međutim, pevačica kaže da nerado govori o majčinoj operaciji.

– Publicitet te vrste mi ne prija, zdravstveni problemi nisu tajna, ali nije mi drago da o tome javno govorim. Ja sam tu da zabavim narod, a ne da jadikujem. Kad sve prođe pričaću o tome kao jednom novom iskustvu – kaže pevačica.

izvor: Kurir

Leave a Reply