dado polumenta foto

Lažni Dado Polumenta ojadio obožavateljku za hiljade evra!

Nišlija M.Đ. (35) je sa oštećenom srpskom državljankom koja živi u Švajcarskoj, predstavljajući se kao Dado Polumenta stupio u kontakt preko Fejsbuka sredinom 2013. godine.

Niška policija podnela je krivičnu prijavu zbog prevare protiv M.Đ. (35) jer je koristeći lažni Fejsbuk profil crnogorskog pevača Dade Polumente izmamio od njegove obožavateljke devet hiljada švajcarskih franaka (oko sedam i po hiljada evra).

Kako saznajemo, Nišlija je sa oštećenom T.P., srpskom državljankom koja živi u Švajcarskoj, predstavljajući se kao Dado Polumenta stupio u kontakt preko Fejsbuka sredinom 2013. godine.

dado polumenta sanker

– On je žrtvu mesecima održavao u zabludi predstavljajući se kao Polumenta. Kada je stekao njeno poverenje počeo je da joj se navodno poverava. Kazao je da ima finansijskih problema, te da mu je sestra teško bolesna i da ne zna kako da nabavi sto hiljada evra, koliko je potrebno za njenu operaciju. Polumentina obožavateljka je nasela na ovu priču i poslala mu devet hiljada franaka. Shvatila je da je prevarena kada je on prestao da se javlja pa ga je prijavila čim je došla u Srbiju – kažu sagovornici iz istrage.

Lažni Polumenta je priznao prevaru i deo novca, koji mu je pretekao, vratio oštećenoj. Organima gonjenja je kazao da je veliki fan crnogorskog muzičara, da je znao sve o njemu pa da je odlučio da to znanje iskoristi za prevaru. Priznao je i da je na isti način od jedne naivne devojke izmamio hiljadu evra, ali zbog ove prevare neće biti procesurian jer ga oštećena nije prijavila.

Čitaj još  Novi spot Vlada Georgieva koštaće čak 80.000 evra!

izvor: Telegraf

Leave a Reply