kuca velikog brata

Kuća Velikog brata spremna za nove stanare (FOTO)

U novoj sezoni dom ukućana biće osvežen jarkim bojama, modernim dizajnom i luksuznim nameštajem.

Kuća „Velikog brata“ početkom septembra dobiće nove stanare.

U novoj, prema najavama produkcije, najvećoj i najzabavnijoj sezoni do sada, dom ukućana biće osvežen jarkim bojama, modernim dizajnom i luksuznim nameštajem, a sve u cilju što prijatnijeg boravka takmičara iz cele bivše Jugoslavije. Sređivanje kuće je skoro završeno, ostale su samo finese jer se vodi računa i o najsitnijim detaljima.

kuca velikog brata

Veliki dnevni boravak predstavljaće i dalje centralno mesto okupljanja takmičara, gde će dobijati i izvršavati sve zadatke. Tu je i bazen u kojem su se do sada ne samo osvežavali već i smišljali razne dogodovštine i zaplete. Kuhinja je takođe renovirana i spremna za jutarnja okupljanja i ćaskanja učesnika. I ove godine stanari imaju prostrano dvorište, kao i ispovedaonicu, u kojoj će voditi tajne razgovore s Velikim bratom.

veliki brat kupatilo

Šou vode Skaj Vikler i Antonija Blaće, a nagrada je 100.000 evra.

Zapaljeni švaler beži od 4 žene u rijaliti!

Zoran Marković iz Jelenca odlučio je da pobegne od žena u kuću Velikog brata. Ovom srpskom kazanovi, koji ima suprugu i tri švalerke, žene su došle glave, a jedna od njih Slađana Lazarević pokušala je da ga ubije. Kada je saznala da ima još dve ljubavnice, Slađa je auto u kojem su bili sve troje zapalila. Na svu sreću, oni su na vreme iskočili iz “mercedesa” i izvukli živu glavu.

svaler ulazi u velikog brata

– Zoran je shvatio da je najbolje da uđe u neki rijaliti dok gungula koju je napravio sa ženama ne prođe. Njemu nije bitan honorar koji će uzeti, već samo da bude na sigurnom. Kada je dobio ponudu od producenata “Velikog brata”, oberučke je prihvatio – rekao je izvor blizak produkciji.

Čitaj još  Katarina Grujić u "selfi" izdanju!

Podsetimo, Slađana Lazarević (39) iz Kusatka kod Smederevske Palanke, koja je zapalila “mercedes” svog bivšeg momka, prijavila se sama policiji u Aranđelovcu. Nakon što je dala izjavu, puštena je da se u daljem postupku brani sa slobode.

Uživo gledajte rijaliti VELIKI BRAT na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir, Informer

Leave a Reply