ksenija pajcin ubijena

Kseniju Pajčin zaboravile kolege!

Na Novom groblju juče su se okupili članovi pevačicine najuže familije, prijatelji i fanovi koji se ne mire s tim da je više nema…

Porodica tragično nastradale pop zvezde Ksenije Pajčin juče je odala četvorogodišnji pomen. Iako se mnogima čini da je pevačicu njen dečko Filip Kapisoda davno ubio, a potom presudio sebi, njenoj majci Ljubici Kostić, ocu Milošu Pajčinu i sestri Miji svakim danom je sve teže, jer njima ni vreme ne može da izbriše bol i činjenicu da su ostali bez svoje voljene Ksenije. Zajedno s njima sveće na Ksenijinoj večnoj kući upalili su i članovi najuže familije, prijatelji i fanovi koji ne dozvoljavaju da se Ksenija Pajčin zaboravi.

Ksenijina majka

Jedan od njenih najboljih prijatelja Goran Stojićević Karamela stigao je među prvima. On svoju drugaricu ne zaboravlja i često obilazi njen grob. Sa suzama u očima, gledajući u njenu sliku, prisećao se zajedničih trenutaka.

Ksenijin tata

Ubrzo je stigao i Ksenijin tata, a potom i njena mama, koja još nosi crninu. Suznih očiju jedva se pozdravila s ljudima. Ona se, kao i svake godine, uznemirila kad je videla foto-reportere, pa je obezbeđenju groblja naredila da ih udalji. Njen bivši suprug nije imao ništa protiv da se fotografiše pomen, ali je zamolio da ne budu blizu groba.

Čitaj još  Seid Memić Vajta: Imaću penziju od 160 evra!

Od kolega niko nije došao na pomen

Niko od kolega Ksenije Pajčin nije bio na pomenu. Iako je bila dobra s mnogima koji su je i ispratili na večni počinak, na obeležavanju četiri godine od tragedije niko od njih se nije pojavio. Do sada je dolazio samo Danijel Alibabić, ali je on ovoga puta bio sprečen da prisustvuje pomenu.

izvor: Kurir

Leave a Reply