jelena krunic nova fotka

Krunićeva raskrinkala aferu u vili

Bivši učesnik rijalitija ispričao je u kakvim je odnosima sa roditeljima njegove bivše devojke Dalile Mujić.

U emisiju popularnog rijalitija ove večeri javila se i Jelena Krunić.

Ona je prokomentarisala istinu o dopisivanju Dade i Daliline majke, i to što se Dalila nedavno opet smuvala sa Mladenom.

– Dalilina majka je rekla da je sa Dadom ok, i nazvala je mene lažovom. Ja sam izrelvoltirana time, ali i dalje sam uz Dalilu. Dado mi je rekao da okačim to u vezi Daliline majke – da je ona Dadu tražila 1500 evra. Dado se zapravo dopisivao sa mojim Dakijem i njemu je u poverenju rekao za Dalilinu majku. On nije hteo to da iznese, nego sam ja. Jako me je povredilo to što je njena majka izjavila. Većina ljudi smatra da Dalili joj to sinoć nije trebalo. Ali svaka čast Dalila, svi o tome pričaju! – rekla je ona.

Čitaj još  Parovi: Cuca napala i pljunula Jelenu Golubović!

Dalila je nakon ovog uključenja počela da plače.
Naime, bivši učesnik najgledanijeg rijalitija Damir Solomun poznatiji kao MC Dado, ispričao je u kakvim je odnosima sa roditeljima njegove bivše devojke Dalile Mujić.

– Čuo sam se sa njenim ocem. On je meni rekao da su njegova vrata za mene uvek otvorena u Gornjoj Šepki, iz tog mesta gde su oni, i da kad god mogu i hoću dođem kod njega. Rekao mi je da se nije odrekao Dalile i da ona ne pade na te priče, kao i to da je puno pozdravim. Poručio joj je da se odmakne od Mladena, jer se svađala sa celom familijom zbog njega – rekao je Dado.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Leave a Reply