Kristina Kovač: Sa Željkom i Eminom nikad neću sarađivati!

Kristina Kovač i njeni “Doktori” svakodnevno probaju za veliko finale “X faktora”…

Kristina i Emina

Kristina Kovač i njeni “Doktori” svakodnevno probaju za veliko finale “X faktora”. Pevačica i kompozitorka kaže da je svu svoju pažnju usmerila na njih.

– “Doktori” su mi na prvom mestu, oni su čedo koje je ostalo najduže u takmičenju, pa samim tim svi moji kandidati mogu da mi se obrate i pomoći ću im gde mogu i kako god mogu – kaže Kristina.

– Plašim se da će ako momci pobede krenuti priče kako je Kornelije Kovač kupio glasove i potplatio sve, a ne bih volela da bude tako – kaže pevačica.

Među ostalim kandidatima mentorka Kovač bi sarađivala sa Harisom Ćatom, Danielom Kajmakoskim i Tamarom Milanović.

– Rado bih napisala pesmu Harisu Ćatu, jer mi je jako žao što je i kako je otišao iz šoua, a on ima jedan r’n’b vokal koji je užasno pogrešno shvaćen od prve audicije pa nadalje – kaže Kristina.

Na pitanje da li bi, u svetlu sukoba koji i dalje tinja između nje i Emine Jahović, nekada sarađivala sa njom, Kristina kaže da se to nikada neće desiti.

– Ta mogućnost da sarađujemo postoji isto onoliko koliko je i postojala pre “X faktora”, a to znači da ne postoji. Emina i ja radimo dve potpuno različite vrste muzike i imamo potpuno različite pristupe muzici i karijeri. Nemamo dodirnih tačaka da bismo mogle da sarađujemo – ispričala je Kristina.

Čitaj još  Dunja Ilić prozvala kompleksaše!

Ona dodaje da isto važi i za drugog sudiju sa kojim se vrlo retko slaže – Željka Joksimovića.

– Njega jako cenim kao kompozitora i kao muzičkog i pevačkog talenta, ali se stilski jako razilazimo – dodala je Kristina.

izvor: Blic

Leave a Reply