Kristina Kovač: Kratka uloga u grčkoj seriji! (VIDEO)

Muzičarka i članica žirija ‘X Faktor’ na svoj Facebook profil postavila je snimak jedne epizode grčke serije u kojoj igra epizodnu ulogu.

Kristina Kovac grcka serija

Davne 1999. godine, Krisina Kovač je prihvatila ponudu da se pojavi u grčkoj seriji zajedno sa Draganom Bjelogrlićem. Muziku za seriju pisao je Kiki Lesendrić, koji je poput Kristine, takođe član žirija u takmičarskom šou ‘X Faktor’.

– Sad se spremite za upiš živi! Ja, u avgustu ’99, glumim epizodnu, najmanju na svetu, ulogu u jednoj grčkoj seriji. I pevam “Rano je za tugu”, čiji smo refren samo par godina pre toga Maki i ja obradile na albumu Malo soula. Bože, kako sam bila mlada i žgoljava, hahahaha, divota! – napisala je pevačica dodavši da je srećna što je njen život ispunjen i nekim ludim trenucima.

Kristina i Bjelogrlic u seriji

– Volim što moj život ima tako blesave momente… Bilo je oko 40 stepeni tog dana, a ja došla na jedan dan u Atinu, ludilo! A još smešnije, koliko vidim, izgleda da je Kiki radio neku muziku za ovu seriju, hahahahah! Moj kolega, vlasnik mog omiljenog puć-a! Nemojte mnogo da mi se smejete – prokomentarisala je Kovačeva.

Čitaj još  Parovi: Maca pokazala koliko je vulgarna! (VIDEO)

Kristina se pojavljuje u 34. minutu snimka i peva pesmu “Rano je za tugu”.

izvor: Story

Leave a Reply