kristijan pre zatvora

Kristijana u zatvoru posetila samo jedna osoba!

Golubović je trenutno u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu.

Kristijan Golubović se već sedam dana nalazi u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu, budući da mu je određena pritvorska kazna u trajanju od ukupno 30 dana, a dnevni list otkriva kako provodi dane iza rešetaka. 

Kako saznajemo, Kristijan se u pritvoru ponaša u skladu sa kućnim redom, a sobu deli sa još trojicom zatvorenika. 

Golubović nema poseban tretman, iako je u Centralni zatvor stigao kao rijaliti zvezda, budući da je bio glavni favorit za pobedu na “Farmi“.

– Posetila ga je samo sestra Aleksandra, koja mu je donela paket sa stvarima za ličnu higijenu – kaže dobro obavešteni izvor iz Centralnog zatvora.
Podsetimo, Kristijan je priveden 20. januara u Kraljevu, odakle je sproveden na saslušanje zbog izvesnih pretnji Tamari Đurić, a zatim mu je određeno odsluženje kazne u trajanju od 30 dana.

Takođe, navodimo i da protiv Kristijana postoji pravosnažna izvršna presuda o odlasku u zatvor, koju je nekoliko puta odlagao, poslednji put zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Čitaj još  Parovi: Maca ispljuvala Aleksandra jer je odbio! (VIDEO)

Putem interneta je pokrenuta i peticija pod nazivom “Da predsednik Nikolić pomiluje Kristijana“, koju je do sada potpisalo više od 1.600 ljudi.

izvor: Telegraf

One comment

Leave a Reply