kristijan i stanija na imanju

Kristijan i Stanija nastavili viđanje nakon Farme?!

S Dobrojevićevom se video da bi bio siguran da će mu dati polovinu nagrade od 50.000 evra, a zatim se vratio u bolnički krevet.

Kristijan Golubović nastavio je vezu sa Stanijom Dobrojević nakon što je ona pobedila na Farmi i obećala da će mu pokloniti polovinu nagrade od 50.000 evra.

Kriminalac se u ponedeljak u popodnevnim satima tajno sastao sa starletom u jednom novosadskom restoranu, gde je poveo i advokata kako bi se Stanija i pravno obavezala da će mu dati deo nagrade koji je obećala. Golubović i Dobrojevićeva su sve vreme flertovali, ponašali su se kao u rijalitiju!

– Kristijan je s advokatom i nekoliko prijatelja došao u jedan lokal u Novom Sadu kako bi video Staniju i razgovarao o nagradi. On tvrdi da je za glasanje za njenu pobedu uložio 12.000 evra i da očekuje da mu ona isplati polovinu nagrade. Starleta je prihvatila da podeli novac s njim čim ga dobije od Željka Mitrovića. I njena porodica se složila s njom da je Kristijan najviše zaslužan za njen trijumf i da treba da ga nagradi. Njih dvoje su se sve vreme ljubakali i mazili – rekao je dobro obavešten izvor sa lica mesta.
Kriminalac je nakon povratka iz Novog Sada otišao u jednu privatnu bolnicu, gde je zadržan nekoliko dana. On sumnja da ima tumor na mozgu, iako ga lekari uveravaju da je reč o infekciji, do koje je došlo posle operacije kapilara na mozgu. Golubović je zatim trebalo da se javi u zatvor na odsluženje kazne od četiri godine, ali je ponovo poslao zahtev za odlaganje zbog zdravstvenih problema.

Čitaj još  Rat rijaliti programa: Veliki Brat i Farma kreću u martu?!

izvor: Stars, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply