farma 8 uskoro pocinje

Konačno objavljeno kad počinje nova sezona Farme!

Vendi je rezervisana za polovinu rijalitija, odnosno ulazi za dobar honorar kada se šou zahukta i zadatak joj je da demaskira takmičare.

Posle sedam meseci pauze, osma sezona rijalitija “Farma” počinje u martu.

Na malim ekranima ponovo ćemo gledati Zoricu Marković, koja je bila čak u četiri sezone na imanju u Lisoviću, a takođe će ući i njena imenjakinja Zorica Marković Keva.

– Dosad smo razgovarali sa nekoliko potencijalnih učesnika jer nismo bili sigurni za tačan datum emitovanja. Planirano je bilo da počnemo u martu, ali ćemo po svoj prilici krenuti ranije, možda već i krajem februara – kaže izvor dnevnog lista i dodaje:

– Pričali smo s Macom i ona je blizu potpisivanja ugovora. Ide nam na ruku to što je poslednjih dana aktuelna zbog priznanja da se prostituiše, pa ćemo tako u programu čuti i imena njenih klijenata iz javnog života.
Osim Mace, poziv da uđu u osmu sezonu “Farme” dobili su i Ava Karabatić i Gastoz, kao i Vendi.

– Sigurno ćemo uvesti neke od takmičara iz prethodne sezone “Pinkovih zvezda”, jer se to pokazalo kao dobro u prethodnoj “Farmi”. Vendi nam je rezervisana za polovinu rijalitija, odnosno ulazi za dobar honorar kada se šou zahukta i zadatak joj je da demaskira takmičare. Gastoz nam je rekao da mu je muzička karijera prioritet, ali da će dobro razmisliti o našoj ponudi, koja je veoma primamljiva – kaže izvor.

Čitaj još  Snajke: Oglasio se Marko nakon diskvalifikacije (VIDEO)

– Dobru ponudu dali smo i Ljubi Pantović, koja će u rijalitiju otkriti sve tajne ljubavnog trougla koji su navodno činili ona, njena ćerka Aleksandra Subotić i Aleksandar Čabarkapa. Poziv su dobili i bivši pobednik “Farme” Miloš Bojanić, kao i Saška Karan, a pregovori s još nekoliko zvezda tek nam predstoji – dodaje izvor.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

One comment

Leave a Reply