dara bubamara poljubac

Komšije ogorčene na pevačicu zbog bacanja smeća kroz prozor!

Pevačica bi mogla da se isprsi za neku fensi kantu i time doprinese zaštiti životne sredine.

Dara Bubamara ima automobil marke „porše karera“, kuću u Novom Sadu, stan na Dedinju, drugi u Parizu, po sopstvenom priznanju puno para i uz sve to neverovatnu dozu nekulture, koje bi se posramili i žitelji najruralnijih delova Balkana. Pevačica očigledno do te mere uživa u stilu života velike zvezde kad sebi svakodnevno daje za pravo da uvek kada dođe u beogradsko elitno naselje baci nešto kroz prozor.

dara bubamara pored auta

Nije isključeno da ispred njenog carstva nema kontejnera ili kanti za smeće, ali to opet nije dovoljno opravdanje za ovakvo ponašanje. Čak i da ih nema, pevačica bi mogla da se isprsi za neku fensi kantu i time doprinese zaštiti životne sredine. Ali očigledno da su na ponašanje morali da je „upozore“ stanari obližnjih zgrada koji su bili prinuđeni da nekoliko dana skupljaju njene otpatke i kao kaznu bace ih na njen automobil.

Nema čega nije bilo, čaša od sokova, ambalaža iz restorana brze hrane i ostalih papira. Pevačica verovatno nije shvatila poentu smeća na njenom autu, jer da jeste ne bi bacala šta stigne kroz prozor, ali će joj možda ovaj tekst pomoći da skapira da bi bilo baš super da osim što je uspešna, prsata, bogata, bude malo i kulturna. U prilog Darinom bahatom i nekulturnom ponašanju ide i izjava jednog njenog komšije koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti.

darin porse

– Veoma se bahato ponaša. Prvo, parkira se nasred ulice, drugo, večito smeće baca kroz prozor automobila po ulici. Parkira se i onda baci hranu, maramice i sve što ima u kolima. Bez pardona to ostavi nama ispred kapije. Komšiluku je njenog ponašanja preko glave, pa smo se dosetili da to isto đubre bacimo njoj na automobil. Verovatno je bila jako nervozna kada je videla, ali to je jedini način da je dozovemo pameti. Neka vidi kako to izgleda kada bacaš smeće gde stigneš. Da joj se jednom to dogodilo, pa ajde i nekako, bukvalno svaki put ista situacija – rekao je jedan od komšija Dare Bubamare.

Čitaj još  Žera i Jabuka oduševili Beograđane!

Ono čemu se nadamo je da Dara ne kaže, kao po običaju: „Ja sam zvezda i novinari opet izmišljaju“.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply