dara bubamara salo

Kod Dare Bubamare opet sve kipi!

Gde ima, tu se i preliva, a gde je usko, tu puca. Ovako bi se najjednostavnije moglo opisati stanje izgleda Dare Bubamare od pre dva dana.

Naime, Dara Bubamara se pojavila na snimanju „Grand šou“ emisije, međutim, iako je želela da svi steknu utisak da je ona vamp dama, postigla je totalno suprotan efekat. Naravno, slike koje predstavljamo su bez fotošopa, ali i onog programa za koji je Radojka pre izvesnog vremena rekla da novinari koriste kako bi je unakazili. Dakle, ovo je realna situacija u potpunosti.

Dara Bubamara salo

A ta ista situacija pokazuje da pevačica poprilično kuburi sa kilogramima, a neprijatelj joj je bila i njena odevna kombinacija. Struk, koji je trebalo da sakrije zbog sala koje je kipelo, ona je istakla, pa se sve prilično prelivalo preko suknje. Čak i guza, koja joj je jači atribut, nije se snašla u preuskoj suknji, pa je počela da puca po svim šavovima.

Prvo se napravila rupa na čarapama, a zatim na zadnjici. Pevačica to nije primetila, pa kad je došao njen red za plejbek, prilično se opustila i dozvolila naslagama sala da cure na sve strane, pogotovo u momentima kada se uvijala pored zgodnih balerina ili valjala po podijumu kako bi verovatno dočarala reči svoje nove pesme, ili pak možda skrenula pažnju svojim ne toliko atraktivnim izgledom.

Čitaj još  Marijana Leontijević i Marko Vanila zajedno?!

Dara u Grandu

Čak je u publici bilo i šuškanja o Darinom nagojenom izgledu, ali ono što nikako nisu mogli da joj zamere, jeste dobra atmosfera i vrcavost. I da napomenemo, u ovom tekstu nema loših namera, niti su slike obrađene u fotošopu, mi samo prenosimo realnu sliku naše estradne scene.

izvor: Alo

Facebook komentari

Leave a Reply