knez selfi posle seksa

Knez objasnio povod šokantnog selfija posle seksa!

“Bilo nam je nenormalno pojačano grijanje i mi smo napravili tu fotografiju koju su svi preuzeli sa društvenih mreža i napisali kako je to bilo nakon seksa”, rekao je pevač.

Nakon što se zahvaljujući golišavom selfiju objavljenom na Fejsbuku ispod kojeg je pisalo “Sreća” sa djevojkom Tijanom našao u žiži javnosti, naredni predstavnik Crne Gore na Eurosongu, Nenad Knežević Knez odlučio je da na društvenim mrežama odakle su mediji iskoristili fotografiju napravi i izazov “Otkopčaj tri dugmeta i pošalji selfi”.

– Bilo nam je nenormalno pojačano grijanje i mi smo napravili tu fotografiju koju su svi preuzeli sa društvenih mreža i napisali kako je to bilo nakon seksa. Onda smo ugasili drugi dan grijanje i slikali se u jaknama jer je više postalo apsurdno to šta je ljudima bitno da se objavljuje u medijima. Druga fotografija bila je sprdačina na tu temu – ispričao je Knez.

Kako kaže, to što mediji skidaju fotografije sa privatnog profila mu smeta iako je svjestan da su one dostupne svim korisnicima istih.

– Ok je da objavim fotografiju, ali nije u redu da je novinari skinu i od toga naprave informaciju i objave kao svoje. Javna je društvena mreža, razumijem sve to, ali mislim da ipak nije u redu da se takve fotografije skidaju i objavljuju – smatra on.

vlado georgiev sa knezom

Među prvima koji ih je podržao je kantautor Vlado Georgiev, koji je, nakon što se fotografisao sa njim, okačio snimak na Tviter i napisao “Sreo sam heroje golišavih selfija i dao im podršku”. Pored njega, sa otkopčana tri dugmeta, a u društvu Kneza i njegove ljepše polovine slikala se i glumica Katarina Radivojević.

Čitaj još  Parovi: Ljubomorna učesnica napravila haos (VIDEO)

– Koga god sam pitao pristao je da se tako slika. Mada, to je više neka naša interna šala, nego akcija – otkriva Knez.

No, to što se u medijima često koriste fotografije javnih ličnosti sa njihovih profila, Kneza neće obeshrabriti da na profilu objavljuje i privatne fotografije.

– Nemam problem sa tim. Ja sam i ovo uradio sa namjerom, ali je druga priča kako je protumačeno. Nijesam razmišljao o posljedicama, jer nikog nijesam ubio niti prevario, pa da imam čega da se stidim – zaključuje Knez.

izvor: Vijesti

Više o pomenutom Kneževom selfiju OVDE

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply