keba kao kiss

Keba stavio trajnu šminku?!

Pevač se podvrgao metodi koja podrazumeva ubacivanje pigmentne boje biljno-mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem tankih linija ispod očiju.

Dragan Kojić Keba uradio je trajnu šminku. Naime, Keba se podvrgao metodi koja je veoma popularna među ženama, a podrazumeva ubacivanje pigmentne boje biljno-mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem tankih linija ispod očiju.

Keba je jedan od retkih na našoj estradi koji se ne libi da priča o toj temi, a linije oko očiju uz samu ivicu trepavica su diskretne, pa retko ko može i da primeti da je folker našminkan. Dok u svetskom šou biznisu muškarci odavno koriste mejkap i javno ga pokazuju, kod nas su to uglavnom mlađi muškarci koji prate svetske trendove.

Ipak, u Kebinom slučaju je drugačije, on je prvi iz njegove generacije koji prati modu, što je u više navrata i istakao. Iako je to bolan metod, Keba je po svemu sudeći istrpeo sve kako bi narednih nekoliko godina bio miran kada je o šminkanju reč.

Čitaj još  Dragana Mirković slavi 30 godina na estradi!

Dragan Kojić Kojić je tokom prošle godine sa svojim prijateljima na Tviteru podelio fotografije na kojima sedi kod stomatologa i popravlja zube, a na kojima su se videle i njegove istetovirane obrve.

izvor: Kurir

Leave a Reply