keba izgubio opkladu

Keba izgubio opkladu zbog Severine!

Pevač se zaputio u šetnju od 200 kilometara da bi ispoštovao obećanje, usput ga iz kola snimali i slikali prijatelji.

Dragan Kojić Keba morao je da prevali 200 kilometara peške zbog buduće snajke Severine Vučković!

Naime, kada je folker saznao da se njegov sin Igor zabavlja s hrvatskom pevačicom, nije mogao da poveruje u to, pa se kladio da to nije istina. Sam je predložio se prošeta od Beograda do Loznice ukoliko se ipak ispostavi da je tačno da je njegov naslednik smuvao Seve.

– Keba je mislio da je šala i olako se kladio da ide peške do Loznice ako je njegov sin u vezi sa Severinom. Toliko mu je to zvučalo nemoguće da je ostao šokiran kada se uverio da je istina. Međutim, nije imao kud nego da ispoštuje reč koju je dao. Ubrzo se organizovao, nimalo ne sumnjajući u sebe, pošto je svakako u dobroj formi, i uputio se prema svom rodnom mestu peške. Krenuo je u ranim jutarnjim časovima, a prijatelji su ga snimali i slikali iz kola. Niko nije verovao da će ispuniti obećanje, ali je Keba bio uporan. Ipak, nije izdržao ni pola puta, klonuo je već posle nekih pedesetak kilometara, pa mu je priznata opklada – priča Kojićev blizak prijatelj i nastavlja:

severina kod kebe

– Tako je i začeta ideja da baš tamo napravi koncert, a Severina je, podrazumeva se, morala da bude pozvana kao specijalni gost – zaključuje izvor.

Čitaj još  Rada Sarić na snimanju emisije polila Kebu kafom!

Naše navode potvrdio je i Keba, koji se na sve samo slatko nasmejao.

– Opklada je strogo vezana za moj koncert, tako da ćete nakon nastupa u Loznici imati ekskluzivno pravo na izjavu povodom toga – obećao je pevač.

Ko je sve gost na Kebinom koncertu?

Kako saznajemo, večerašnji gosti na Kebinom koncertu u Loznici, koji će održati na stadionu Lagator, pored njegove snajke Seve, biće i kolege iz „Granda“ – Lepa Brena, Ana Bekuta, Šaban Šaulić, Sinan Sakić, Tanja Savić i, naravno, Džej!

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply