Keba ispašta zbog Popovića i Mitrovića?!

Pozvali smo pevača da nam prokomentariše postupak Željka Mitrovića, a on je umesto Saši poslao poruku novinarki.

Keba i Sasa Popovic

Keba se vratio u „Grand“, ali se nije pomirio s Pinkom. Draganu Kojiću ni povlačenje tužbe protiv ružičaste televizije nije pomoglo da na njihovom kanalu promoviše svoje pesme.

Očigledno je da je pevač prošle nedelje gubio vreme na snimanju „Grand šoua“, jer njegov nastup nije ni emitovan. Tačnije, emitovan je delimično. U etar je otišlo kako izvodi duet sa Sinanom Sakićem, dok je njegovo pevanje samostalne numere bilo zamenjeno reklamama. Ovo govori samo jedno – Keba je i dalje zabranjen na Pinku.

Sinan pošteđen

Duet sa Sinanom, kako smo saznali, pušten je jer s njim Pink nema nikakav problem, pa nije fer da on strada umesto Kebe. Necenzurisani snimak ovog „duela“ može se videti samo na Jutjubu, ali na njemu ne stoji znak Pinka, već „Granda“.

– Sinan i Keba su svoj posao odradili, a videlo se da je Keba zadovoljan zbog povratka u studio na Košutnjaku posle skoro godinu dana – rekao je izvor i dodao da Pink još ne želi pomirenje s pevačem koji ih je tužio jer ga je ekipa emisije „Paparaco lov“ snimila u njegovom dvorištu, kad je udario snimatelja i slomio mu kameru.

Pozvali smo Kebu da nam prokomentariše ovu cenzuru, ali nam se on nije javljao. Kad smo mu poslali SMS, on se baš izblamirao. Umesto Saši Popoviću, poslao je poruku novinarki Kurira.

Čitaj još  Ana Kokić napušta Srbiju!

Keba sms

– Sale, šaljem ti poruku od novinara Kurira. Nisam ništa odgovorio – napisao je Keba, a nakon nekoliko minuta poslao je još jednu:
– Sale, nisam gledao emisiju i nisam u toku, pa mi javi je l‘ to išlo.

Kad smo mu odgovorili da ne piše Popoviću već novinaru, on se pravio da ne zna da li se njegov nastup emitovao ili ne, a onda nas je pozvao.

– Bio sam četiri dana u Parizu i ne znam da li je emitovano. Čuo sam da jeste, pitao sam i Sinana. Ne znam o čemu se radi – rekao je Keba.

izvor: Kurir

Leave a Reply