Katarina Živković zbog Baneta plakala na nastupu!

Kaća je brisala suze dok je pevala „Sunce ljubavi“ jer se setila Jankovića, s kojim je bila četiri godine.

katarina zivkovic nastup

Katarina Živković još uvek nije prebolela Baneta Jankovića, kog je nedavno ostavila i tako stavila tačku na njihovu vezu. Pevačica preksinoć nije mogla da sakrije emocije na svom nastupu u klubu „Konak Estrada“. Kad je zapevala pesmu „Sunce ljubavi“ Džeja Ramadanovskog, poklekla je već na početku refrena: „A ni ja nisam svetac, već običan slepac što kraj oba oka nije video da si ti, samo si ti sunce ljubavi“. Pevala je i brisala suze…

Tek je posle druge strofe uspela da malo sputa osećanja. Očigledno joj nije bilo nimalo lako. Koliko god se trudila da zaboravi na svoju četvorogodišnju vezu s manekenom, ipak se odala u nekim trenucima. Međutim, pored svih ružnih stvari koje su je zadesile u poslednje vreme, Kaća se ponašala kao pravi profesionalac.

– Volim tu Džejevu pesmu i nekako me je baš pogodila. Pokušavam da problemi ne utiču na moj rad. Bane i ja smo u kontaktu, ali to je završena priča i zaista ne bih da pričam o tome – rekla je Kaća.

Čitaj još  Jelena Karleuša ima jedne naočare za sve prilike!

Ljuta na medije

Katarina je juče uputila saopštenje u kojem navodi da će na sudu potražiti zaštitu od napisa da je u vezi s Zoranom Ajkovićem Ajkulom:

– Dovođenje mene u vezu sa izvesnim Zoranom Ajkovićem je apsolutna laž. Ukoliko se pojedini mediji ogluše o činjenicu da je reč o izmišljotinama budite sigurni da ću pravdu potražiti na sudu.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply