katarina zivkovic zaljubljena

Katarina Živković zaljubljena do ušiju u novog dečka!

Pevačica se nekoliko meseci viđa s momkom iz Sidneja, zbog kojeg je čak četiri puta posetila daleki kontinent.

Katarina Živković krije da ima dečka, a u pitanju je dvadesetpetogodišnji Nenad iz Australije, koga je pevačica upoznala u Sidneju na nastupu koji je održala u njegovom restoranu.

S njom je tada bila i Aleksandra Prijović, koja je svedok njihove ljubavi, ali je o tome sve vreme ćutala pošto Kaća nije želela da se sazna za njenu vezu. Nenadovi roditelji su poreklom iz Srbije i pre više od dve decenije otišli su u Sidnej. Oni su razvili privatni biznis, pa sad, osim u Sidneju, restorane imaju u Pertu i Melburnu.

– Nenad je prvi prišao Kaći. Dok je sedela s Aleksandrom Prijović poželeo im je dobrodošlicu, a malo kasnije je po konobaru poslao buket ruža i šampanjac. Pošto joj je na prvi pogled bio privlačan, Kaća je pristala da izađe s njim – priča izvor i nastavlja:

Čitaj još  Mira Kosovka pronašla naslednicu na estradi! (VIDEO)

– Vezu su započeli kad je ona trebalo da se vrati u Srbiju. Dogovorili su se da ostanu u kontaktu, ali je ona mislila da je to samo avantura. Posle mesec dana dopisivanja Nenad je stigao u Srbiju, što je Katarinu obradovalo. Posle toga je bio još jednom i tada je upoznao njenu porodicu. I ona je odlazila kod njega. Četiri puta je od tada bila u Australiji. Mnogi su se čudili zašto tako često ide na tako dalek put, ali je sada i to otkriveno – završava izvor.

izvor: Kurir Stars

Leave a Reply