katarina zivkovic

Katarina Živković: Volim svoje nove silikone!

“Ako ja volim svoje grudi, voleće ih i moj muškarac, bile one velike ili male. Baš me briga šta kažu istraživanja”, iskrena je Kaća.

Pevačica Katarina Živković pre izvesnog vremema ugradila je silikone u svoje grudi. U razgovoru za dnevni list, popularna zvezda “Granda” istakla je da veruje da će je njen budući emotivni partner voleti i sa većim ili manjim poprsjem.

– Ako ja volim svoje grudi, voleće ih i moj muškarac, bile one velike ili male. Baš me briga šta kažu istraživanja – rekla je pevačica i navela da se navikla na svoj novi izgled:

– Bio mi je bolan taj prvi momenat posle operacije. Kada sam se probudila, bilo mi je teško da ustanem iz kreveta. Sada se osećam mnogo bolje. Najteže mi je palo to što sama nisam mogla da uradim prvih nekoliko dana, za sve mi je bila potrebna pomoć – iskrena je Katarina.

Pevačica je potom objasnila zašto se odlučila za ovaj korektivni zahvat:

– Ranije se nisam osećala dovoljno zrelom za to. Mislim da sam do sada bila premlada za promene na telu i da bi bilo nepromišljeno da sam ih ranije ugradila. Razmislila sam dobro i stavila sam silikone prvenstveno zbog sebe a ne zbog muškaraca i karijere – navela je ona.

Kaca bez silikona

Na pitanje šta ju je skuplje koštalo: dve nedelje nepevanja zbog oporavka ili nove grudi, odgovorila je sledeće:

Čitaj još  Ivana Banfić: Bila sam seks mašina! (VIDEO)

– Nisam gledala šta je skuplje, jer nema problem sa parama. Bitno mi je da je operacija dobro prošla, da sam zadovoljna. Odmorila sam se dvadesetak dana i zadovoljna sam. Sad opet mogu da radim ono šta najviše volim a to je pevanje – rekla je zvezda “Granda”.

Za kraj, Kaća Živković je odgovorila na pitanje da li joj muškarci prilaze samo zato što je ona pevačica:

– Ne znam to uvek da prepoznam, ali ima i toga. Privuče ih što sam Katarina Živković – zaključila je ona.

izvor: Informer

One comment

Leave a Reply