Katarina Živković u donjem vešu najavljuje novu pesmu!

Pevačica je uradila provokativan set fotografija i tako najavila novu pesmu i spot.

Kaca Zivkovic

Fanovi Katarine Živkovic bas imaju sreće. Pored toga što lepa pevačica putem svoje Fejsbuk stranice redovno bez cenzure komunicira sa njima, za par dana pokloniće im i praznični poklon. Novu pesmu i novi spot.

Od kako je pre par meseci objavila svoj prvi album, lepa pevačica ne prestaje da intrigira javnost, što svojim češto šaljivim izjavama, što sve provokativnijim i zrelijim nastupima. Za Kaću se može reći da je godina za nama bila njena u pravom smislu te reči, jer je pored albuma sa kojeg su se izdvojile mnoge pesme, i pesme “Ludo srce” koja je mega mega hit u Srbiji i regionu, taletovana Leskovčanka publici je predstavila i nekoliko visokobudzetnih spotova.

Pored takve diskografije, terenski uspeh ne može da izostane, pa je danas Katarina jedna od najtrazenijih pevačica Grand produkcije. Kako smo saznali, unapred zakazane nastupe ima čak do leta, ali se kao pojedine kolegice ne hvali po medijima i svaki nastup najavljuje blagovremeno.

Sam početak 2014, za Kaću je bio veoma turbulentan. Fenomenalan nastup za doček Nove godine u Vrnjačkoj Banji prepričava se još uvek, a pevačica je već posle dočeka imala veliki broj nastupa, a ovakav perido je očekuje i u budućnosti.

Čitaj još  Nemanja Stevanović bi opet u 'Zvezde Granda'?!

Iz tih razloga, za par dana će se baciti na snimanje novog spota za pesmu kako smo saznali brzeg ritma, koju će publici uskoro predstaviti.

izvor: Kurir

Leave a Reply