katarina zivkovic o novim pesmama

Katarina Živković snimila baladu na koju će svi pasti!

“Prija mi da budem sama, da se družim i da izlazim sa prijateljima, a kad naiđe pravi dasa signaliziraću mu da želim da mi priđe”, rekla je pevačica.

Katarina Živković rešila je da očara svoju publiku pesmama koje im priprema. Pevačica im deset novih pesama, a u jednu polaže najveće nade i kako kaže, uz tu baladu će plakati i najtvrđa srca.

– Nisam mogla da odolim pesmama koje sam čula i morala sam sve da ih snimim. U pitanju su brze pesme, ali i jedna balada na koju će svi da otkinu. I ponosni muškarci i jake žene – rekla je Kaća.

Ona napominje da iako je otpevala sve pesme, ima još mnogo toga da se uradi na njenom albumu, te nije sigurna kad će biti objavljen.

katarina zivkovic o novim pesmama

Temperamentna Leskovčanka tek se vratila sa skoro jednomesečne turneje po Australiji, gde je imala mnogo udvarača, mada ni jednom nije pošlo za rukom da je osvoji.

– Prija mi da budem sama, da se družim i da izlazim sa prijateljima, a kad naiđe pravi dasa signaliziraću mu da želim da mi priđe – kroz smeh otkriva Kaća.

Čitaj još  Stoja smršala 12 kilograma!

Iako kaže da nema određeni tip muškarca, pevačica opisuje da su korpulentniji više po njenoj meri od onih u top formi.

– Manekeni me više ne zanimaju – kaže Katarina aludirajući na propalu dugogodišnju vezu sa manekenom Banetom Jankovićem.

izvor: Stars

Facebook komentari

Leave a Reply