katarina zivkovic imala udes

Katarina Živković slupala auto na dan Banetove svadbe

Pevačica se uputila u Brčko na svadbu, a po povratku u Srbiju njen automobil je proklizao i sleteo sa puta.

Dok se Bane Janković veselio u Beogradu prošlog vikenda i svojoj izabranici Mirjani izgovarao sudbonosno da, njegova bivša devojka Katarina Živković je u Bosni preživela pravu dramu.

Katarina se uputila u Brčko na svadbu, a po povratku u Srbiju njen automobil je proklizao i sleteo sa puta. Na svu sreću, pevačica nije imala ozbiljnih povreda, te nije zadržana u bolnici.

– Niko nije mogao da očekuje da će doći do toga. Kada se završila svadba, uputili smo se nazad za Beograd. Kako je padala kiša, kolovoz je bio klizav, te je naš automobil proklizao i udarili smo u zaštitnu ogradu. Od siline udarca ograda je pukla, te smo sleteli sa puta. U toj sekundi, koliko je sve trajalo, nismo ni bili svesni šta se dogodilo. Kada se automobil zaustavio, samo smo pogledali jedno u drugo i kada smo shvatili da je sve u redu, laknulo nam je – priča Kaćin prijatelj koji se sa njom vraćao iz Bosne.
– Srećom, oboje smo prošli bez ozbiljnih povreda, imali smo samo nekoliko ogrebotina na telu. Pozvali smo prijatelja koji je takođe bio na svadbi. On nas je odvezao do bolnice, gde su nas pregledali i pustili, a drug nas je vratio nazad za Beograd. Šteta na automobilu je totalno nebitna, samo je važno da niko od nas nije povređen – dodaje pevačicin prijatelj.

Pozvali smo Katarinu kako bismo saznali kako se oseća nakon ove nezgode.

Čitaj još  Intervju Suzana Jovanović: Treba mi pravi narodnjak!

svadba baneta jankovica

– Bilo i prošlo. Srećom, prošli smo bez bilo kakvih velikih povreda. Automobil jeste oštećen i trenutno je na popravci, ali bitno je da nam je glava na ramenima. Sve je daleko iz nas. Idem u nove radne pobede i na nastupe, kojih ovog meseca ima mnogo – rekla je pevačica.

Posle nezgode ludovala u kafani

Da se Katarina vodi krilaticom „Udri brigu na veselje”, pokazala je na promociji spota Katarine Grujić. Paparaco je uslikao pevačicu kako nazdravlja sa prijateljima, nakon čega je ustala i veselila se sa svojim menadžerom. Sa osmehom na licu Kaća nam je otkrila da je trenutno slobodna.

– Slobodna sam devojka i moj ljubavni život je za sada u najboljem mogućem izdanju – kratko je rekla pevačica.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Leave a Reply