katarina zivkovic se izblamirala

Katarina Živković se zbog treme izblamirala

Na pitanje da li je bivšem dečku čestitala na venčanju ili poslala poklon, temperamentna Leskovčanka nije imala odgovor, ali se pošteno izblamirala.

Njih dvoje bili su jedan od retkih rijaliti parova koji su opstali i nakon izlaska u spoljni svet, ali je na kraju došlo do kraja ljubavi između Katarine Živković i Baneta Jankovića.

Pevačica od tada, čini se, i nema baš sreće u ljubavi, s obzirom na to da je tokom ove godine dva puta bila u vezi sa fudbalerima – Milošem Degenekom i Borkom Veselinovićem – ali je oba puta bila ostavljena.

Sa druge strane, njen bivši dragi oženio se pre nedelju dana, a njegova, sada već supruga Mirjana, očekuje dete.

Istog dana kada se Bane oženio i slavio u jednom beogradskom restoranu, Kaća je takođe otišla na jednu svadbu, ali u Brčkom.

Na pitanje da li mu je čestitala na venčanju ili poslala poklon, temperamentna Leskovčanka nije imala odgovor.
– Zaista ne bih da komentarišem to, ništa što ima veze sa mojim privatnim životom. To se ne tiče nikoga, sem mene. Što se tiče svadbe, da, bila sam na svadbi u Brčko – rekla je Kaća, a onda shvatila da je “omašila” padež, te joj je preostalo da se samo nasmeje.

Čitaj još  Ivan i Goca: Ponovo se medijski prepucavaju

Živkovićeva nije želela ni da prokomentariše da li je Bane bio lep mladoženja, ali je odgovorila kada će ona stati na ludi kamen.

– To će se dogoditi kada budem odlučila, ne znam još uvek – rekla je Kaća.

S obzriom na to da pevačica izgleda bolje nego ikad, nema sumnje da će uskoro neko osvojiti i njeno srce.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

2 comments

Leave a Reply