Katarina Živković se udaje za bivšeg dečka!

Maneken Branislav janković pozvao je pevačicu i svoju bivšu devojku Katarinu Živković da joj pokaže novi stan koji je dobio od roditelja.

Folk pevačica Katarina Živković obnovila je vezu sa bivšim dečkom, manekenom Branislavom Jankovićem.

Kako tvrdi izvor dnevnog lista, oni su se tajno videli u stanu koji je Janković nedavno dobio od svoje porodice, kako bi se preselio i započeo novi život.

– Bane već dugo renovira taj stan, kako bi sve bilo po njegovom ukusu. S obzirom na to da ima puno posla, neće uspeti da se preseli pre Nove godine. Ipak, želeo je da njegova bivša devojka vidi gde će on živeti, pa ju je pozvao da dođe. Tada su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga, pa su rešili da njihovom ljubavnom odnosu daju još jednu šansu. Kaća se nedavno vratila iz Dubaija gde je nekoliko nedelja imala nastupe, a Bane ju je sačekao na aerodromu kada se vratila u Beograd – otkriva blizak prijatelj poznatog para.

Prema njegovim rečima kada su Kaći opljačkali stan, prva osoba koju je pozvala da joj pruži podršku bio je upravo Bane. On je tada proveo dva dana sa njom u stanu, jer je Kaća bila u velikom strahu.

– Čujemo se i viđamo. Rešila sam da o privatnom životu ne pričam i da stavim tačku na priču ko mi je dečko, da li ga i zašto krijem. Bitno je da sam srećna – rekla je Katarina.

Čitaj još  Dado Polumenta: Sram vas bilo, nisam u vezi sa Ivanom Sirenom!

Bane Janković se nije odazvao na naše pozive.

Istina o raskidu ostala tajna

Dugo se spekulisalo zbog čega su Katarina i Bane raskinuli četvorogodišnju vezu. Navodno, glavni razlog je bila prevara, ali njih dvoje o tome nikada nisu želeli da pričaju. Nakon što se u medijima pojavila informacija da je Kaća bila ta koja je varala, ona je to oštro demantovala.

– Pred bogom sam čista, što ću i da dokažem svima. Napravili su od mene preljubnicu, najgoru, lukavo su to smislili – izjavila je tada Katarina.

izvor: Blic

Facebook komentari

Leave a Reply