katarina zivkovic zabranjena

Katarina Živković: Istina je da sam zabranjena na Pinku!

“Istina je da smo zabranjeni na “Pinku”. Ne znam zbog čega, jer je saradnja i sa moje i sa njegove strane uvek bila više nego korektna”, potvrdila je popularna pevačica.

Pevačica Katarina Živković potvrdila je informaciju koja se pojavila u pojedinim medijima da su Seka Aleksić, Aco Pejović, Dejan Matić, Milica Todorović i ona zabranjeni na “Pinku” zbog njihovog navodnog nedolaska na snimanje novogodišnjeg programa “ružičaste” televizije.

– Istina je da smo zabranjeni na “Pinku”. Ne znam zbog čega, jer je saradnja i sa moje i sa njegove strane uvek bila više nego korektna. O tome zašto se nisam pojavila na novogodišnjem snimanju nažalost ne mogu ništa da kažem, to je tema na koju može da odgovori jedino moj direktor Saša Popović. Nadam se da će se sve ostalo rešiti – rekla je pevačica.

S druge, Aco Pejović nije obavešten da je navodno zabranjen na “Pinku“.

aco pejovic nastup

– Na skijanju sam u Italji sa porodicom. Niti čitam novine, niti sam upućen šta se dešava. Za deset dana se vraćam iz Italije, pa ću biti informisan. Hoću da iskoristim slobodno vreme i da uživam sa porodicom – rekao je folker.

Čitaj još  Branka Sovrlić zbunila kolege

Ostali nabrojani pevači nisu ništa na ovu temu komentarisali. A među prvima koji su ‘popili’ cenzuru sa Pinka, bila je Jelena Karleuša.

izvor: Nase novine, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply