Katarina Živković i Bane Janković definitivno raskinuli!

Pevačica je raskinula vezu sa menekenom zbog navodne prevare koju on demantuje.

Kaca i Bane

Katarina Živković i Bane Janković definitivno nisu više zajedno!

Maneken i pevačica su već nedelju dana razdvojeni, ali su se dogovorili da ne govore za medije. Revoltirana glasinama, mlađana Zvezda Granda je potvrdila da nisu zajedno, ali je ostavila mogućnost da Banetu oprosti prevaru.

– Videćemo šta ćemo, dogovorili smo se da i on i ja više ne govorimo o našem međusobnom odnosu za medije. Neka malo prođe, da se glave ohlade i videćemo šta će se desiti sa nama – rekla je Katarina.

Do svađe i prekida ljubavne veze došlo je kada je Katarina videla fotografiju sa jahte na kojoj je Bane, više nego drugarski prisan sa zgodnom crnkom.

Pevačica je posebno povređena jer je sve davala za njihovu vezu i dok je ona nastupala na tezgama po Crnoj Gori, on je uživao u društvu devojaka.

– Kaća je vrlo opuštena i fina devojka. Ona je uvek do sada Banetu opraštala što se ponaša slobodnije i švrljka okolo. Sad joj se sve smučilo i odlučila je da ga ostavi. On se pravdao kako nije imao ništa sa tom drugom devojkom i kako joj je veran, ali ona je baš ljuta na njega – kaže jedna Kaćina drugarica.

Čitaj još  Majka pevačice može da reši slučaj ubistva?!

Kaća i Bane su u vezi skoro tri godine, a zbližili su se u rijalitiju “Farma” 2010. godine. Inače, svađali su i mirili se mnogo puta, ali su za medije uvek demantovali svoje raskide.

izvor: Kurir

Leave a Reply