katarina zivkovic selfi australija

Katarina Živković i Bane Janković se ponovo muvaju!

Kako bi se revanširao svojoj bivšoj devojci, Branislav je svoju “naslovnu” fotografiju na društvenoj mreži “Fejsbuk” promenio i postavio Katarininu sliku sa Kube.

Iako se šuška da pevačica Katarina Živković i njen bivši dečko, maneken Branislav Janković nisu u dobrim odnosima, malo ko bi mogao da poveruje u to. Naime, atraktivna pevačica slikala se ispred reklame za restoran koji drži Janković i selfi fotografijom otklonila sumnje da ima nešto protiv bivšeg dečka, jer mu je ovim putem poslala i poljubac.

kaca u banetovom restoranu

Kako bi se revanširao svojoj bivšoj devojci, Branislav je svoju “naslovnu” fotografiju na društvenoj mreži Fejsbuk promenio i postavio Katarininu sliku sa Kube, gde su pre dve godine zajedno boravili.

– Debela? I nije neka – našalio se Janković u komentarima, a onda zajedno sa prijateljima konstatovao da Kaća izgleda savršeno.

Ubrzo nakon toga, Janković je na “Fejsbuku” postavio i video snimak u čijem je opisu napisao “Neka živi ljubav”, očigledno citirajući stihove Katarininog velikog hita “Ljubav”, a ubrzo nakon toga, pevačica, koja se trenutno nalazi u Australiji na turneji, prokomentarisala je ovaj Banetov gest.

Čitaj još  Jelena Karleuša ponovo pokazala višak kilograma

bane jankovic fejsbuk pozadina

– I opet – lele – napisala je Kaća.

Uprkos svemu, čini se da su Katarina Živković i Branislav Janković ostali u sjajnim, prijateljskim odnosima, a da li će emocije ponovo da prorade, ostaje nam da vidimo.

izvor: Puls

3 comments

Leave a Reply